Інтерактивне обладнання навчальному закладу КЗО НВК №61 ЗНЗ I - II ст. ТЕЛ ДМР Брав участь

Доданий
11.06.2021
Номер
389
Школа

Впровадження в процес навчання молодших школярів інформаційних технологій. Мультимедійний комплект (інтерактивнадошка,проектор, ПК) —дозволяє зробити процес навчання яскравим, динамічним та сучасним. Завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному управлінню учні та викладачі можуть легко взаємодіяти з матеріалами, робити записи і витирати їх, а також виконувати функції миші за допомогою пальця або пера

Автор проєкту
Бюджет
193 424 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, інновації
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Єрмолової, 50, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Немає

Проблема

У зв’язку з введенням в дію нових навчальних програм, змінюються підходи та вимоги до обладнання робочого місця учня і викладача. Інформативна проблема та обладнання, яке на даному етапі розвитку сучасної шкільної освіти може підвищити рівень навчання, а також прискорити засвоєння матеріалу. Цей процес впровадження використання SMART комплекту дає можливість учням школи розвиватися разом з розвитком всіх інновацій тамотивуєдо великих досягнень у будь-якій сфері діяльності. Тим самим підвищує кваліфікацію випускників шкіл у майбутньому.

Мета проєкту

Підвищення якості освіти шляхом впровадження сучасних технологій. Прискорення процессу навчання в школі. Покращення продуктивності та інтелектуального розвитку учнів. Поліпшенняя надання поглибленної інформації у навчальному процесі, яка в свою чергу створює інтерактивну діяльність і розвиток учнів в цілому.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Впровадження в процес навчання молодших школярів інформаційних технологій забезпечує доступ до різних інформаційних ресурсів і сприяє збагаченню змісту навчання, надає йому логічний і пошуковий характер, а також вирішує проблеми пошуку шляхів і засобів активізації пізнавального інтересу учнів, розвитку їх творчих здібностей, стимуляції розумової діяльності.
Мультимедійний комплект (інтерактивнадошка,проектор, ПК) —дозволяє зробити процес навчання яскравим, динамічним та сучасним. Інтерактивні дошки мають більший потенціал у розвитку та навчаннідітей, ніж проста дошка, комп'ютер з проектором і екраном. Інтерактивна дошка SMARTBoard — це дошка, яка збільшує можливості спільної роботи. Вона побудована на основі новітньої DViT технології, яка забезпечує підтримку 8 одночасних дотиків, що дозволяє чотирьом користувачам відразу ж почати спільну роботу. Чотири користувача можуть працювати одночасно, користуючись маркерами (з комплекту поставки), пальцями, долонею або іншими об'єктами для виконання записів і жестів.
Завдяки інтуїтивно зрозумілому сенсорному управлінню учні та викладачі можуть легко взаємодіяти з матеріалами, робити записи і витирати їх, а також виконувати інші функції.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Проект буде корисним насамперед учням початкових класів, педагогічному коллективу та громаді в цілому.

Ключові показники оцінки результату

1. Дозволить представити навчальний матеріал більш доступно і зрозуміло.
2. Сприятиме реалізації розвиваючого навчання, проблемно-діалогічного підходу, дозволить організувати на уроці дослідницьку діяльність.
3. Дозволить здійснити диференційований підхід в навчанні.
4. Дозволить вчителю за короткий час отримувати об'єктивну картину рівня засвоєння матеріалу, що вивчається.
5. Розрядить високу емоційну напруженість і підвищить навчальний процес.
6. Підвищить мотивацію до навчання.

Ризики у реалізації

Подорожчання обладнання.

Інформація про співфінансування

Співфінансування відсутнє

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради