ВІЙСЬКОВО–ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ – ЗАПОРУКА МІЦНОЇ НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ Брав участь

Доданий
27.06.2019
Номер
23
Спорт

Даний проект створений з метою більш досконалого віськово–патріотичного виховання та розвитку Українського національного виду спорту Хортинг. Для цього необхідно придбати спортивне покриття (килим для боротьби) та спортивний інвентар. Проект планується реалізувати на базі КПНЗ "Міський палац дітей та юнацтва" Дніпровської міської ради.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Бабурнич
Бюджет
143 784 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, молодь
Район
Соборний
Адреса
вул. Набережна Перемоги, 5, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Сідорова Юлія Андріївна

Мета проекту

Мета проекту – це придбання необхідного інвентаря та обладнання, та залучання як можливо більшої кількості дітей, підлітків та дорослих до занять Хортингом та військово - патріотичному вихованню. Завданням проекту є придбання необхідного обладнання та спеціального інвентаря для тренувань.

Проблема

Основна проблема полягає у відсутності хорту спеціалізованого місця для проведення тренувань та змагань з Хортингу (розбірного м’якого покриття РОЛЛ-мати 10м.х 10М. товщиною не менш 40мм.) та спеціального інвентаря (лапи, подушки для відпрацювання ударної техніки, боксерські мішки, боксерські печатки, захисний інвентар для учнів та інше) що унеможливлює ефективне проведення учбово–тренувальних занять з Хортингу.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Методи та заходи направлені на реалізацію проекта лежать в пошукі необхідного обладнання для занять Хортингом в спортивних магазинах та інтернет сайтах спортивної спрямованості в Україні, закупівлі, та обладнані спеціалізованого залу для занять Хортингом.

Для кого цей проект?

Залучання як можливо більшої кількості дітей та підлітків до занять Хортингом та їх військово - патріотичного виховання.

Ключові показники оцінки результату проекту

У ході виконання проекту очікується придбання необхідного обладнання та спеціального інвентаря, та його використання в учбово – тренувальних заняттях,проведенню учбово-тренувальних зборів. Якісний інвентар та обладнання прослужить довготривалий час, та на ньому буде тренуватись та виховуватись не одне покоління дітей та підлітків.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Недостатня кількість коштів.

Приклади (кейси схожих рішень)

Закупівля покриття та спортивного обладнання в м. Покров, Нікополь, Марганець. В підсумку чого збільшилась кількість дітей та підлітків охочих до занять з Хортингу.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпрі?

Так.
ТАК

План заходів з реалізації проекту

Пошук необхідного обладнання для занять Хортингом в спортивних магазинах та інтернет сайтах спортивної спрямованості в Україні, закупівлі та обладнанні спеціалізованого залу для занять Хортингом.

Ви посадова особа

Ні.
НІ

Чи є ви працівником Комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих Дніпровській міській раді?

Ні.
НІ

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради