Не стрибай за паркан Брав участь

Доданий
26.06.2019
Номер
17
Благоустрій та інфраструктура

Влаштування капітальної огорожі комунального закладу освіти "Навчально-виховний комплекс №48" школа I-II ступенів- дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)" Дніпровської міської ради.

Автор проєкту
Дмитро
Дмитро Синиця
Бюджет
999 312 грн
Розрахунок бюджету
Теги
школа, благоустрій
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Олександра Кониського (Володарського), 79, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Собко Олена Юріївна 067 429 5646

Мета проекту

Безпечне перебування учнів та працівників на території комунального закладу, створення комфортних умов для життєдіяльності та відпочинку населення, що мешкає поблизу,обмеження вільного доступу сторонніх на територію закладу.

Проблема

Небезпечність перебування учнів на території комунального закладу у зв,язку з відсутністю частини огорожі,незадовільний стан існуючої огорожі,вільний доступ на територію комунального закладу,близькість прилеглої житлової забудови та проїзної частини.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Влаштування капітальної огорожі по периметру території школи на ділянках, де вона відсутня або потребує заходів щодо відновлення. Пристрій хвірток та воріт. Розробка концепції з урахуванням сучасних аспектів -формування навколишнього середовища і ландшафту району міста з застосуванням нових архітектурних форм та використанням сучасних технологій,з ув,язкою з існуючими і прокладанням нових.

Для кого цей проект?

Для учнів і працівників комунального закладу освіти "НВК №48" школа I-II ступенів-дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)" та мешканців прилеглої забудови в районі вулиць О.Кониського та вул.Кабардіновська.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні. Комфорт,безпека життя. Створення безпечного шкільного подвір,я для перебування дітей та дорослих на території "НВК №48" школа I-II ступенів-дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)"

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

1.Земельна ділянка знаходиться в складних інженерно-геологічних умовах-зоні можливого зсуву. У якості щодо забезпечення протизсувних заходів необхідно влаштувати підпірну стінку фундаментів огорожі.
2.Інфляція гривні, подорожчання будівельних матеріалів.

Приклади (кейси схожих рішень)

Навчальні заклади міст та селищ нашої країни.

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпрі?

Так.
Так я ознайомлений з бюбджетом участі

План заходів з реалізації проекту

1.Отримання автором проекту позитивного висновку державної експертизи на зазначені види робіт.
2.Супровід розробленої проектно-кошторисної документації автором проекту у профільному департаменті під час підготовки тендернрї документації.
3.Проведення торгів через систему PROZORRO.
4.Виконання будівельно-монтажних робіт після успішно проведених торгів підрядником-переможцем. Здійснення авторського нагляду на відповідність дотримання підрядником до вимог екологічних, санітарно-гігієнічних, протипожежних та інших існуючих норм і правил та забезпечення безпечної для життя і здоров,я людей експлуатацію об,єкта.

Ви посадова особа

Ні.
Ні я не посадова особа

Чи є ви працівником Комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих Дніпровській міській раді?

Ні.
Ні я не працівник комунальних закладів Дніпровської Міської ради

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради