Збереження пам'ятки архітектури та культури Брав участь

Доданий
18.07.2017
Номер
62
Культура та туризм

Ремонт фасаду з метою збереження пам'ятки архітектури та культури мисцевого значення та виконання вимог чинного законодавства щодо декомунізації.

Автор проєкту
Сергій
Сергій Борчук
Бюджет
438 049 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Приведення фасаду сучастного закладу культури до вимог чинного законодавства з метою збереження пам'ятки архітектури та культури,а також привернення уваги мешканців міста до мистецьких здобутків митців міста,України та світу.

Проблема

Необхідність відремонтувати фасад будівлі кінотеатру "Червоногвардіець" ,демонтувати напис для виконання Закону України "Про декомунізацію" та забезпечення безпечного доступу мешканців та гостей міста до Будинку мистецтв.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Провести ремонтні роботи фасаду будівлі,щоб приміщення Будинку мистецтв у якому проводиться безліч культурних заходів не викликало відчуття занедбанності та не справляло враження покинутої будівлі ,а мало привабливий вигляд сучастного закладу культури.

Для кого цей проект

Для всіеї громади міста Дніпра та його гостей ,митців для реалізації своїх проектів з метою популяризації усіх видів мистецтва.

Ключові показники оцінки результату проекту

Залучення мешканців та гостей міста до відвідування будівлі ,як пам'ятки архітектури та культури ,як туристичного об'екту облаштування майданчику для проведення заходів просто неба.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ