Забезпечення учнів школи класичного танцю професійним взуттям, одягом та обладнанням Реалізований

Доданий
23.07.2017
Номер
250
Культура та туризм

Проект передбачає придбання професійного балетного взуття та одягу для занять та концертних виступів вихованцям єдиної в регіоні професійної хореографічної школи, учні якої є майбутнім балетного мистецтва насамперед нашого міста, а також придбання зовнішнього жорсткого диску для зберігання великого об'єму навчальних та концертних матеріалів

Автор проєкту
Бюджет
153 363 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
проспект Дмитра Яворницького, 72А, Центральний район, Дніпро́

Опис

Співавтори

-

Мета проекту

Забезпечити учнів Дніпровської школи класичного танцю необхідним якісним професійним взуттям, одягом та обладнанням, що сприяє професійному навчанню та зростанню. Для досягнення найкращих результатів.

Проблема

Учні Дніпровської школи класичного танцю гідно представляють наше місто на багатьох конкурсах та фестивалях міжнародного рівня. Для досягнення високих професійних результатів дітям конче необхідне професійне взуття, одяг та обладнання.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Учні Дніпровської школи класичного танцю гідно представляють нашемісто на багатьох конкурсах та фестивалях міжнародного рівня. Для досягнення високих професійних результатів дітям конче необхідне професійне взуття, одяг та обладнання.

Для кого цей проект

Мистецтво - важлива частина розвитку функціонування розвинутого суспільства. Проект насамперед для учнів та талановитих дітей (майбутніх учнів) школи класичного танцю. Але завдяки цьому всі мешканці Дніпра, а також всієї України отримають можливість бачити якісний театральний балетний класичний та сучаснй репертуар та культурно розвиватись.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація цього проекту надасть можливість більшій кількості талановитих дітей отримати професійну балетну освіту. Бо здебільшого через високу вартість балетного взуття та одягу багато талановитих дітей не мають змоги опановувати мистецтво балету в повному обсязі професійного навчання

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

можливе підвищення вартості необхідних товарів у гуртово-роздрібній торгівельній мережі.

Приклади (кейси схожих рішень)

Дніпровська дитяча школа класичного танцю не має аналогів у регіоні за рівнем професійного навчання та досягнень її вихованців.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ