Скейт-парк на ж/м Кам'янський Відхилений

Доданий
23.07.2017
Номер
229
Спорт

Передбачається створення скейт-парку, де любителі екстремальних видів спорту зможуть проводити дозвілля, вдосконалювати свою майстерність з таких дисциплін як скейтбордінг, bmx, скутерінг та різних дисциплін на роликових ковзанах.

Автор проєкту
Євген
Євген Черненко
Бюджет
993 235 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Співавтори

Всеукраїнська Федерація Скейтбордінгу

Мета проекту

Метою проекту є залучення дітей та молоді до особистісного розвитку через спорт та формування у них розуміння в необхідності здорового способу життя. Зменшення кількості дітей та молоді зі шкідливими для здоров’я звичками.

Проблема

Проблема полягає у відсутності місць для занять популярними та цікавими сьогодні дисциплінами екстремального спорту. Дітям та молоді нема де кататися та розвивати свої спортивні навички і за відсутності такого місця багато хто з них обирає для себе розваги пов’язані з алкоголем та іншими шкідливими звичками або просто не займається ніякими фізичними вправами, що на національному рівні, призводить до формування втрачених поколінь з серйозними проблемами зі здоров’ям.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення вказаних проблем та досягнення мети проекту пропонується створити скейт-парк на житловому масиві Кам'янський. З його появою, дітям та молоді буде чим зайняти себе у вільний час з користю для здоров’я.
Крім того, скейт-парк стане додатковим об’єком соціалізації, де його відвідувачі зможуть знайомитись та спілкуватись на цікаві для них теми, знаходити нових друзів та змагаючись один з одним, розвиватися.

Для кого цей проект

Користуватися скейт-парком зможуть новачки, любителі та професіонали серед дітей, підлітків та дорослих.

Ключові показники оцінки результату проекту

Ключовим показником оцінки результату проекту є соціальний: збільшення рівня охоплення дітей та молоді спортом.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутні.

Приклади (кейси схожих рішень)

Останнім часом такі скейт-парки відкриваються по всій Україні, найкращі приклади це: Харків в парку Горького, Миргород на стадіоні Старт, Бровари в парку Перемога, в Лубнах, Вознєсєнську, Луцьку і Волчанську.
Крім того, на реалізації зараз Скейт парк на березі Дніпра ("Зона Здоров'я", м. Лівобережна) в Києві.
Приклади реалізації:
https://youtu.be/faxvgs-orRw
https://youtu.be/5O83EiEqHcw

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ