Безпечний рух на житлових масивах Кам'янський та Ломівський Брав участь

Доданий
22.07.2017
Номер
220
Благоустрій та інфраструктура

Для безпечного руху пішоходів та запобігання дорожньо-транспортних пригод встановити пішоходні огорожі перильного типу між трамвайними зупинками, в місцях заборонених для перетинання пішоходами проїзжої частини.

Автор проєкту
Бюджет
839 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Зменшення травматизму на дорозі в наслідок ДТП, створення безпечних умов через проїзжу частину мешканцями жилих масивів та міста.

Проблема

Інфраструктура жилих масивів Кам'янський та Ломівський є взаємодоповнюючою, тому мешканцям доводиться декілька разів на день перетинати проїзжу частину. Нажаль, багато хто нехтує правилами безпеки на дорозі та перетинає проїзжу частину там, де зручно, тим самим порушуючі правила дорожнього руху. Ці дії досить часто призводять до каліцтва, або навіть до загибелі пішоходів.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується встановити пішоходні огорожі перильного типу на проміжках між трамвайними зупинками, в місцях заборонених для перетинання пішоходами проїзжої частини.

Для кого цей проект

Мешканці жилих масивів Кам'янський та Ломівський, жителі міста та гості, які відвідують зони відпочинку у лісі та на каналі.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зменьшення травматизму на дорозі та кількості дорожньо-транспортних пригод.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Невідомий склад грунту в передбачуваних місцях встановлення стовпів, можливі додаткові витрати у зв'язку з викристанням спецтехніки.