Безпечний двір в районі буд. 4-6 по вул.Великій Діївській Брав участь

Доданий
22.07.2017
Номер
216
Інше

Прибудинкова територія довкола будинку 4-Б, перебуває у занедбаному стані, потребує поліпшення та впорядкування публічного простору, а також формування декількох різноспрямованих зон. Реалізація даного проекту дасть можливість суттєво вдосконалити та систематизувати прибудинкову територію і згуртувати мешканців будинку, сприятиме їх дозвіллю та дозвіллю дітей.

Автор проєкту
Данило
Данило Дібров
Бюджет
980 490 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький

Опис

Мета проекту

Реалізація даного проекту дасть можливість суттєво вдосконалити та систематизувати прибудинкову територію, сприятиме безпечному дозвіллю дітей і дасть можливість згуртувати мешканців будинку

Проблема

Прибудинкова територія будинку знаходиться у занедбаному стані. Автомобілісти намагаються запаркувати автомобіль в будь-яке вільне місце на дитячому майданчику чи біля будинку, тим самим перегороджуючи рух спецтехніці. Діти не в змозі там безпечно проводити час. Крім того гойдалки та лавки дуже небезпечні і потребують оновлення.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Необхідно вдосконалити покриття майданчику та поділити на зони відочинку для різних вікових категорій. Встановити паркан щоб діти могли безпечно проводити свій час. На дитячому майданчику встановити карусель, гойдалки. Зони відпочинку відгородити від інших зон прибудинкової території зеленими насадженнями. Щоб дідусі і бабусі могли помилуватися нашими дітьми, необхіднодо встановити кілька лавиць, відповідно поряд бажано смітник (привчаємо до чистоти - всіх). Необхідно відокремити майданчик для тимчасової стоянки автомобілів. Також на територіі навколо майданчика пропонується замінити асфальтове покриття (його майже не залишилося).

Для кого цей проект

Абсолютно всі мешканці району, не залежно від віку та напрямку діяльності, зможуть з радістю проводити час в нашому сучасному та спортивному дворі.

Ключові показники оцінки результату проекту

Двір - це частинка нашої оселі. Коли в ньому все налогоджено там хочеться робити ще краще і мета тільки єдина - створення умов для гармонійного розвитку дітей, організація дозвілля та безпека.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Немає

Приклади (кейси схожих рішень)

хожі проекти реалізовані в Дніпрі: Затишний двір Дементьєва 8, Затишний двір будинків Шолохова 7, 15, в Україні https://vsim.ua/Podii/najkrashi-budinok-ta-pidyizd-u-meshkanciv-ternopil-s-koyi-najkrashij-d-10462872.html

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ