Створення креативного простору для студентів Відхилений

Доданий
21.07.2017
Номер
152
Освіта

Ми пропонуємо перетворити звичайну навчальну аудиторію на справжній освітній майданчик для молоді. Творча атмосфера сприятиме розвитку молоді, як особистостей, мотивуватиме її до суспільної активності та здорового способу життя. Наш проект - майже безкоштовний аналог комерційних коворкінгів.

Автор проєкту
Федір
Федір Садовський
Бюджет
327 970 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Співавтори

Гринцевич Юлія Ігорівна

Мета проекту

Наша мета - створення першого у Дніпрі доступного творчого простору на базі колишньої навчальної аудиторії. Цей простір сприятиме всебічному розвитку здібностей студентів, допоможе реалізувати їх прагнення в соціальній, суспільній, науковій та інших видах діяльності.

Проблема

Студенти - творчі та обдаровані особистості, яким потрібно направляти свої таланти та енергію на корисні для суспільства заходи. Через недостатнє фінансування наш університет не може собі дозволити створення сучасної комфортної зони для студентської кооперації та проведення різноманітних освітніх заходів.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Ми пропонуємо вирішити цю проблему шляхом капітального ремонту старої навчальної аудиторії і перетворення її на комфортне місце для навчання, роботи та відпочинку. Це місце стане не просто зручною аудиторією. Воно стане символом змін в підході до освіти та каталізатором розвитку молоді.

Для кого цей проект

Можливостей для використання такого творчого простору дуже багато. Левову частку відвідувачів, звичайно,складатимуть студенти та креативна молодь. Але ми плануємо не обмежуватись лише студентськими заходами. Семінари, збори, тренінги - все для розвитку будь-яких верств населення.

Ключові показники оцінки результату проекту

Для нас головний показник - кількість активних молодих людей, які зацікавлені в розвитку нашого міста, а також загальний рівень освіченості населення.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Єдиною перешкодою в реалізації проекту є віддаленість корпусу, в якому планується реалізувати нашу пропозицію, від зупинок громадського транспорту. Але цей недолік з легкістю компенсується зручним під'їздом для особистого транспорту та великою парковкою.

Приклади (кейси схожих рішень)

Яскравий приклад студентського коворкінгу в Україні - Білка, яка працює на базі бібліотеки КПІ. Існують також інші, менш масштабні, але не менш зручні творчі простори.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ