Музичні інструменти для найкращих дітей На реалізації

Доданий
31.05.2021
Номер
87
Музичні школи

Сучасна мистецька школа потребує змін з урахуванням стрімкого розвитку технологій. Для вивчення та засвоєння матеріалу необхідно використовувати сучасне музичне обладнання, сучасні музичні інструменти. Це дає змогу оновити зміст та форму навчання, розкрити творчі здібності і таланти кожної дитини в Дніпровській дитячій музичній школі № 12.

Автор проєкту
Вікторія
Вікторія Петрова
Бюджет
496 730 грн
Розрахунок бюджету
Теги
діти, школа, культура
Район
Соборний
Адреса
просп. Гагаріна, 169, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Бондаренко Надія Костянтинівна

Проблема

Однією з головних проблем дитячої музичної школи є необхідність оновлення музичних інструментів. Для успішних занять музикою, формування художнього смаку і естетичного виховання необхідні сучасні добре настроєні музичні інструменти. Ті, які є в наявності відпрацювали свій експлуатаційний ресурс, багато з них малопридатні для занять.

Мета проєкту

Створення умов для всебічного розвитку дітей шляхом зміцнення матеріально – технічної бази, збільшення кількості естетичних послуг, їх якості та доступності.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація даного проекту дасть можливість реалізовувати належний освітній процес з учнями, втілювати різноманітні творчі проекти, проводити різноманітні концертні програми. Проект спрямований на створення умов для всебічного розвитку дітей та здобуття учнями мистецької освіти шляхом модернізації існуючих і запровадження нових сучасних технологій і обладнання в навчальний процес.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Користуватись результатами реалізації проекту будуть в першу чергу 350 учнів Дніпровської дитячої музичної школи № 12, педагогічний колектив, батьки та громада в цілому.

Ключові показники оцінки результату

Покращення якості навчання дасть можливість зробити заняття з фаху більш сучасним, розширить можливості для навчання дітей, підвищить зацікавленість у дітей до гри на музичних інструментах, розширить коло музичних вподобань.

Ризики у реалізації

Зростання вартості музичних інструментів.

Інформація про співфінансування

Немає.

Чи є у вас конфлікт інтересів

Ні, немає

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент інноваційного розвитку Дніпровської міської ради