Сухий і безпечний тротуар для Івана Мазепи 49, 47, 45 Брав участь

Доданий
11.06.2021
Номер
422
Благоустрій та інфраструктура

Сухий і безпечний тротуар для Івана Мазепи 49, 47, 45: укладання противоскользящей плитки, облаштування ступенів, з'їздів для маломобільних категорій населення, тактильної плитки перед виходом на дорогу і ступенями, облаштування ступенів перилами.

Автор проєкту
Бюджет
1 449 815 грн
Розрахунок бюджету
Теги
двір, благоустрій
Район
Новокодацький
Адреса
просп. Івана Мазепи (Петровського), 47, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

Dasha Hygge

Проблема

Відсутній сухий і безпечний тротуар для Івана Мазепи 49, 47, 45. Ями на тротуарі як після бомбардування, проїхати з коляскою або на інвалідному кріслі неможливо, незрячим небезпечно пересуватися по вулиці, немає безбар'єрного середовища і тактильних орієнтирів, під час дощу дорога і тротуари затоплюються водою, вода погано відводиться, через що навіть зроблена нова дорога не буде служить довго.

Мета проєкту

Поліпшення середовища для безпеки пересування пішоходів, збереження міської інфраструктури (дороги і тротуарів) на довший термін експлуатації, перешкоджання підтоплення фундаментів будинків і затоплення доріг у дворах, а саме перешкоди затоплення двору з боку шкільного саду школи 74, з якого під час дощу стікає вода прямо у двір будинку 47 і залишається надовго там стояти.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Зробити дренаж води на зазначеній території, додати правильний стік, укласти тротуарну плитку з покриттям, зробити доступною середу для маломобільних груп.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Мешканці будинків, сусіди, пішоходи, літні люди, інваліди, люди з обмеженими можливостями, бізнеси на перших поверхах будинків.
Це всі ті люди, групи людей, організації, установи, які можуть бути причетними до проєкту.

Ключові показники оцінки результату

Люди можуть прогулюватися по вулиці не побоюючись впасти або підвернути ногу, не йдучи по щиколотку в воду під час дощу. Отримання безпечного середовища для агломерації мешканців зазначених будинків і продовження терміну експлуатації дороги і тротуарів за рахунок правильного водовідведення.

Ризики у реалізації

Інфляція

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

Автори не є зацікавленими особами, нічого не продають і не мають вигоди від проекту.

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради