Інтерактивне навчання. Брав участь

Доданий
12.06.2020
Номер
232
Школа

Створити таку систему навчання,яка б забезпечувала освітні потреби кожного учня до його нахилів, інтересів та можливостей через сучасні технології, які спонукають до відповідальної компетентної діяльності.

Автор проєкту
Бюджет
199 999 грн
Розрахунок бюджету
Теги
школа
Район
Новокодацький
Адреса
вул. Метробудівська, 7, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

1.Використання інтерактивних дисплеїв на уроках є однією з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства.
2.Швидкий доступ до інформації змушує дітей міркувати, створювати нові ідеї, висловлювати власні думки, обмінюватися міркуваннями - це пріоритети сучасної освіти, підготовка школярів до життя.
Новітні розробки в навчанні із застосуванням комп'ютерних технологій і методів мають унікальну можливість надавати величезну кількість корисної і цікавої інформації в максимально зручній і доступній формі.Саме завдяки цьому вони знаходять все більш широке застосування в моделюванні навчального процесу. Арсенал мультимедіа - технологій складає анімаційну графіку, відеофільми, звук, інтерактивні можливості, використання віддаленого доступу і зовнішніх ресурсів, роботу з базами даних тощо. Це надає можливість ліквідації прогалин у наочності під час викладання різних навчальних предметів.

Мета проєкту

Створити таку систему навчання, яка б забезпечувала освітні потреби кожного учня відповідно до його нахилів, інтересів та можливостей через сучасні технології, які спонукають до відповідальної компетентної діяльності.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

1. Придбання інтерактивних дисплеїв та ноутбуків.
2. Встановлення та налагодження обладнання.
3. Навчання педагогічного персоналу роботі з обладнанням.
4. Використання інтерактивних дисплеїв в навчальному процесі.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Інтерактивна дисплей - коштовний інструмент для навчання всього класу.
Для вчителів - це візуальний ресурс, який допоможе зробити уроки живими й привабливими, збільшити сприйняття матеріалу для учнів.

Ключові показники оцінки результату

Завдяки новітнім технологіям рівень інформаційної культури, як учнів, так і вчителів, буде підвищено. Використання інтерактивної дисплея на уроці збільшить ефективність навчання учнів у школі.

Ризики у реалізації

Відомі ризики при реалізації проекту відсутні.

Інформація про співфінансування

Не існує.

Чи є у вас конфлікт інтересів

Не має.

Ви посадова особа?

Ні.

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

Так.

Співавтори

Не має.

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради