Оновленій школі – сучасний кабінет хімії Брав участь

Доданий
10.06.2020
Номер
176
Школа

Проектом передбачається встановлення в ССЗШ 126 сучасних меблів та сучасного обладнання в кабінеті хімії, які дозволяють покращити навчальний процес та підвищити якість освіти учнів.

Автор проєкту
Анастасія
Анастасія Леонович
Бюджет
199 473 грн
Розрахунок бюджету
Теги
школа, благоустрій, наука
Район
Шевченківський
Адреса
вул. Казакевича, 7, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Проблема

у 2018-2020 р. школа 126 капітально відремонтована за рахунок коштів обласного бюджету. В результаті чого шкільні кабінети набули сучасного вигляду. Проте засоби навчання та меблі не оновлювались з початку існування школи (з 1961 р.). Впродовж 2 років ремонту радянські трухляві меблі не витримали натиску, і як наслідок були втрачені 11 шкільних парт з 20-ти, демонстраційний стіл, шафи для зберігання реактивів та демонстраційних колекцій. До того ж, меблі які залишились загрожують життю та здоров’ю дітей. Оскільки не відповідають безпеці і життєдіяльності учнів. Тому вкрай необхідно забезпечити кабінет хімії меблями , що відповідають санітарним нормам та положенню по кабінет. А також забезпечити сучасним технічним обладнанням для кращого сприймання навчального матеріалу.

Мета проєкту

Використовування в навчальному процесі сучасного обладнання. Забезпечити комфортні умови навчання з однаковими сучасними меблями та технічним оснащенням.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Фінансування закупівель сучасного технічного оснащення. Фінансування закупівель однакових сучасних комфортних меблів для учнів та вчителів для забезпечення нормальних умов навчального процесу.

Зацікавленні у реалізації проєкту групи

Учнівський колектив 7 – 11 класів, батьківський колектив, вчителі та адміністрація школи.

Ключові показники оцінки результату

Економічні: економія ресурсів та витрат батьків. Соціальні: збільшиться рівень охоплення дітей хімічною наукою, покращиться якість навчання та знань, естетичність кабінету на багато років.

Ризики у реалізації

інфляція

Інформація про співфінансування

-

Чи є у вас конфлікт інтересів

ні

Ви посадова особа?

ні

Ви ознайомленні з положенням Бюджету участі

так

Співавтори

-

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради