Запорука перемоги – безпечні та ефективні тренування! Брав участь

Доданий
02.07.2019
Номер
45
Спорт

Закупівля спортивного інвентарю та екіпіровки для занять Хортингом для КЗО НВК № 111 ДМР проспект Героїв, 29,м. Дніпро́, КЗО НВК № 35 ДМР вулиця Набережна Перемоги, 132, м. Дніпро́, КЗО СЗШ № 29 ДМР вулиця Батумська, 64, Дніпро́, КЗО СЗШ № 81 ДМР вулиця Юліуша Словацького, 4, Дніпро́,

Автор проєкту
Юрій
Юрій Васецький
Бюджет
193 248 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний
Адреса
просп. Героїв, 29, Дніпро (Дніпропетровськ)

Опис

Співавтори

-

Мета проекту

Закупівля спортивного професійного інвентарю та екіпірування для зменшення травматизму та професійної підготовки під час проведення змагань та навчально – тренувального процесу.

Проблема

Наші діти - наше майбутнє, а здорові та спортивні діти – здорова нація. Хортинг - національний вид спорту України. Вихованцями є спортсмени Дніпровської федерації Хортингу у віковій категорії від 4 до 17 років. Тренувальний цикл проходить 365 днів в році. З вересня по травень - тренувальні бази клубу. Спортсмени беруть участь у змаганнях всіх рівнів. Вихованці завойовують призові місця і мають титули чемпіонів і віце-чемпіонів Світу, чемпіонів України. Для проведення якісного навчальнотренувального процесу та зменшення травматизму під час проведення тренувань та змагань потрібне якісна екіпіровка та інвентар. Екіпірування, яке буде захищати спортсменів під час відпрацювання бойових прийомів, сутичок, двобіїв. Сучасний інвентар - дозволить проводити максимально ефективні тренування. Якісна підготовка спортсменів дає змогу виступати на змазаннях високого рівня безпечно з найвищими результатами, та
кожного разу доводити, що Дніпро-спортивна столиця!

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Екіпіровка буде захищати спортсменів під час відпрацювання бойових прийомів, сутичок, двобіїв. Придбання сучасного інвентарю вирішить питання сучасного підходу до занять Хортингом та максимального розвитку можливостей підготовки спортсменів, які гідно представлятимуть Дніпро на Чемпіонатах Європи та Світу, Всеукраїнських та інших змаганнях.

Для кого цей проект?

Діти та молодь у віковій категорії від 4 до 17 років.

Ключові показники оцінки результату проекту

Безпечне та сучасне тренування дітей-спортсменів у професійній екіпіровці та інвентарем високої якості дозволить залучити більшу кількість дітей та підлітків до занять спортом. Охоплення більшої кількості дітей спортом – дозволить виростити здорове покоління.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутність фінансування.

Приклади (кейси схожих рішень)

-

Чи ознайомлені ви з положенням про Бюджет участі у м. Дніпрі?

Так.
-

План заходів з реалізації проекту

Закупити спортивний інвентар
Розподілити по закладам
Проводити безпечні та сучасні тренування, змагання та навчально-
тренувальні збори.

Ви посадова особа

Ні.
-

Чи є ви працівником Комунальних закладів чи підприємств, підпорядкованих Дніпровській міській раді?

Ні.
-

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради