Двір - як нове сучасне обличчя дому. Брав участь

Доданий
19.07.2017
Номер
85
Інше

Будинок за адресою вул.Надії Алексєєнко, 104 був побудований в 1991-1993 рр. та має особливість, що прилегла територія обмежена з одного боку дорогою, а з іншого високою стіною, яка відділяє придомову територію від шкільного подвір'я. Пропонується оновити інфракструктуру на придомовій території та створити нове обличчя будинку.

Автор проєкту
Борис
Борис Заволока
Бюджет
770 154 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Змінити обличчя будинку шляхом створення комфортних та безпечних умов відпочинку та дозвілля дітей та дорослих.

Проблема

У мешканців будинку 104 по вул.Н.Алексєєнко немає комфортного двору. З одного боку аварійна підпірна стіна шкільного подвір'я та аварійні бетонні сходи, з іншого дорога. Жодного столика для відпочинку, жодної лави, немає дитячого майданчику для відпочинку мам з дітьми. Шкільне подвір'я, розташове поряд, не забезпечує безпечних умов перебування школярів та дітей різного віку, тому що частково не має огорожі з боку підпірної стіни.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Даним проектом передбачаємо утворити нове обличчя будинку, здійснивши зонування та благоустрій території, прилеглої до будинку, обладнання безпечного ігрового майданчика, місць відпочинку дорослих. Шляхом відремонтування сходів та підпірної стіни з огорожею забезпечити безпечне перебування школярів, дітей різного віку та дорослих як на шкільному подвір'ї, так и на території двору. Огорожа з боку дороги та покращене асфальтове покриття прилеглої території, що виходить на вул.Н.Алексєєнко, дозволить комфортному персуванню мешканців не тільки дому, але й всього району. Новий дитячий майданчик дозволить спокійному відпочинку мам з дітьми.

Для кого цей проект

Цей проект призначений для людей, які проживають в будинку 104 по вул.Н.Алексєєнко, школярів, що навчаються у школі №46, мешканців району, що користуються сходами для переходу на вул. Н.Алексєєнко, для матусь та дітей району.

Ключові показники оцінки результату проекту

Відремонтована підпорна стіна з огорожею та сходи полегшить доступ до школи та шкільного подвір'я, встановлений дитячий майданчик та обладнані місця відпочинку для дорослих, благоустрій на прилеглій території матиме позитивний вплив на формування добросусідських взаємовідносин та зміцнення громади. Зробить наших малюків більш активними.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

немає

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ