Рідний будинок - затишна оселя Реалізований

Доданий
18.07.2017
Номер
75
Комунальне господарство

Ціль проекту - зменшення вологості підвалів та фундаменту, поновлення їх природнього осушування.Підвищення рівня захисту інженерних мереж будинку. Створення комфортних умов для жителів, в тому числі - з обмеженими можливостями.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Шершун
Бюджет
126 420 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський
Адреса
вулиця Дмитра Кедріна, 47, Чечелівський район, Дніпро́

Опис

Мета проекту

Створення належних умов проживання мешканців , утримання та експлуатації будинку.

Проблема

Замокання підвалів при потраплянні дощової та талої води через порушене вимощення навкруг стін будинку. Безпечне пересування мешканців, в тому числі з обмеженими можливостями сходами. Захист підвалів від проникнення асоціальних осіб. Безпека мешканців.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Відремонтувати вимощення, відремонтувати сходи ганків, облаштувати пандус з огородженням, встановити огородження приямків підвалів з дверима та покрівлями.

Для кого цей проект

Для всіх мешканців будинку, враховуючи людей з обмеженими можливостями. Враховуючи, що у дворі знаходиться внутрішньоквартальний спортивний майданчик, огорожа приямків сприятиме безпеці дітей та підлітків з прилеглих дворів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Регулярне провітрювання підвалів сприятиме подовженню експлуатації будинку за рахунок стійкості фундаментів , а також підвищить санітарну безпеку проживання, сприятиме економії ресурсів.