Відновлення та благоустрій внутрішньо квартальної дороги по вул. Батумська, 10 Брав участь

Доданий
14.07.2017
Номер
49
Благоустрій та інфраструктура

Пропонуємо відновити дорогу перед будинком №10 по вулиці Батумській. Дорогу пошкоджено через надмірне транспортне навантаження, причиною якого було перекриття вулиці Калинової під час ремонту підземного переходу на перехресті пр. Слобожанського та вул. Калинової.

Автор проєкту
Максим
Максим Ряпулов
Бюджет
169 400 грн
Розрахунок бюджету
Район
Індустріальний

Опис

Мета проекту

Мета цього проекту полягає у відновленні внутрішньо квартальної дороги перед будинком №10 по вул. Батумська.

Проблема

Під час ремонту підземного переходу на перехресті Слобожанського проспекту та вул. Калинової восени 2016 року, рух транспорту по вул. Калиновій в напрямку пр. Калнишевського було обмежено. Тому водії легковиків, що підвозять школярів до ЗОШ №7 віднайшли інший шлях: з вул. Батумської, повз будинок №10, далі – по вулиці Тверській – прямо до школи.
Протягом 3 місяців рух транспорту повз будинок №10 по вул. Батумській був надвисокий. Оскільки покриття дороги перед будинком не розраховане на таке навантаження, воно надзвичайно деформувалося.
Наразі рух по вул. Калиновій відновлено у повному обсязі, але дорога перед будинком №10 по вул. Батумській зостається у жахливому стані. Це створює високий ризик травм, особливо в зимовий період, Також пошкоджене покриття ускладнює доступ в квартал транспорту екстрених та комунальних служб, оскільки ця внурішньо квартальна дорога є найближчою та чи не єдиною для зручного заїзду в житловий масив з Слобожанського проспекту та вул. Батумської.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо відновити дорогу перед будинком №10 по вулиці Батумській та встановити знаки, щодо обмеження руху транспорту.

Для кого цей проект

Дорогою будуть користуватися мешканці будинку №10 по вулиці Батумській, транспорт комунальних, аварійних та екстрених служб, а також мешканці сусідніх будинків, а, при нагоді, і батьки та школярі середніх шкіл №7 та №14, оскільки повз будинок №10 по вулиці Батумській чи не єдиний в’їзд з Слобожанського проспекту та вулиці Батумської в квартал.

Ключові показники оцінки результату проекту

Відремонтована належним чином внутрішньо квартальна дорога покращить благоустрій району, полегшить доступ до будинків та шкільних та дошкільних навчальних та інших закладів та установ, що розташовані в кварталі.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Подорожчання ремонтних послуг та матеріалів через:
- ризик зміни валютних курсів;
- ризик непрогнозованої інфляції.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ