Зміцнення матеріально-технічної бази шкільної їдальні НВК № 139 На реалізації

Доданий
11.07.2017
Номер
37
Освіта

Гаряче харчування дітей під час перебування у школі є одним з важливих умов підтримки їх здоров’я і здатності до ефективного навчання. В навчально-виховному комплексі навчається 1175 учнів, які щоденно отримують гаряче харчування. Організовано повноцінне, безпечне та якісне харчування дітей. Цей проект дасть змогу оновити застаріле обладнання відповідно до санітарних норм.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Бала
Бюджет
150 360 грн
Розрахунок бюджету
Район
Індустріальний
Адреса
вулиця Березинська, 3, Індустріальний район, Дніпро́

Опис

Мета проекту

Приведення матеріально-технічної бази шкільній їдальні у відповідність із сучасними санітарно – гігієнічними вимогами організації харчування учнів.

Проблема

У навчально-виховному комплексі гарячі обіди отримують 1175 учнів, що становить 100% від загальної кількості. Обладнання шкільної їдальні понад 27 років не підлягало оновленню. Потребують заміни пекарська шафа, овочерізка, картоплечистка. Необхідно придбати водонагрівач для використання під час відсутності гарячого водопостачання. Для комфортного перебування дітей у обідній залі необхідно придбати кондиціонери.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення цієї проблеми пропонується придбати пекарську шафу, картоплечистку, овочерізку, водонагрівач, кондиціонер, промисловий міксер.

Для кого цей проект

Цей проект для 1175 учнів та 70 працівників КЗО НВК № 139

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ