Гарний двір - гарне місто Брав участь

Доданий
26.07.2017
Номер
291
Благоустрій та інфраструктура

Облаштування сучасної розважальної зони для дітей, зони відпочинку для людей похилого віку, встановлення огорожі та асфальтування внутрішньобудинкових доріг та встановлення бордюрів, озеленення прибудинкової території. Це все надасть можливість покращення добробуту мешканців та підвищення безпеки.

Автор проєкту
Інна
Інна Валєр
Бюджет
199 900 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Створення затишних та безпечних умов для проживання мешканців шляхом облаштування сучасної розважальної зони, встановлення огорожі, озелення прибудинкової території, асфальтування внутрішньобудинкових доріг

Проблема

Внутрішньобудинкові дороги знаходяться у жахливому стані, відсутні бордюри, після дощу у ямах створюються великі калюжі. Мешканці приватного сектору, який знаходиться біля будинку, постійно приносять до двору будинку сміття. Крім того біля будинку відсутнє вуличне освітлення.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Цим проектом передбачається підвищення безпеки мешканців будинку, покращення їх добробуту. Діти та люди похилого віку будуть мати змогу без перешкод відпочивати у своєму дворі. наявність бордюрів, асфальту, забору, озеленення території надасть можливість комфортних та якісних умов проживання. Ми любимо свій двір, бо він найкращий.

Для кого цей проект

Для всіх мешканців будинку.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зменшення забруднення території, безпека мешканців та їх дітей

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутні