СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС НА МОНАСТИРСЬКОМУ ОСТРОВІ Відхилений

Доданий
23.07.2017
Номер
259
Спорт

Цей проект передбачає будівництво майданчику для міні-футболу розміром 28х28 м зі штучним покриттям та майданчику для воркауту 28х10 м. Майданчики сприятимуть заняттю спортом для городян м. Дніпра та проведенню змагань з міні-футболу та стрит-воркауту.

Автор проєкту
Андрей
Андрей Иваницкий
Бюджет
999 218 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Співавтори

Красіков Максим Сергійович, Шевченко Микола Cергійович , Литвин Олег

Мета проекту

Основною метою цього проекту є будівництво майданчиків для міні-футболу та воркауту задля комфортного відпочинку і занять городян міні-футболом та стріт-воркаутом, пропаганди здорового способу життя, розвиток спортивних навичок у містян, та більш гарні умови фізичного розвитку, як спортсменів, так і городян.

Проблема

Футбол та стріт-воркаут є доволі популярними видами спорту серед городян міста Дніпра, але існує нестача безкоштовних якісно-обладнаних майданчиків для заняття спортом, і городянам доводиться або переплачувати за ці послуги або тренуватись у необладнаних майданчиках.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Будівництво спортивного комплексу на Монастирському острові дасть можливість безкоштовно та якісно тренуватись городянам м. Дніпра з міні-футболу та стріт-воркауту.

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на спортсменів та шанувальників міні-футболу і стріт-воркауту та кожного городянина, хто полюбляє ці види спорту та розвивати себе. Для відпочиваючих на острові.

Ключові показники оцінки результату проекту

Залучення городян м. Дніпра до занять спортом, організація їх дозвілля та популяризація здорового способу життя.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризики можуть бути у разі різкого падіння гривні до долара, адже вартість футбольного покриття прив’язане до курсу іноземної валюти.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ