Щасливе дитинство на ж/м Тополя-3 Брав участь

Доданий
23.07.2017
Номер
251
Комунальне господарство

Створення та розвиток спортивної інфраструктури у густонаселенному мікрорайоні Тополя-3. Популяризація здорового способу життя. Розвиток здорової нації, збільшення місць для відпочинку

Автор проєкту
Олена
Олена Демченко
Бюджет
460 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Популяризація здорового способу життя є запорукою здорової нації, відволікання дітей та підлітків від негативних впливів навколишного середовища, створення та розвиток спортивної інфраструктури у мікрорайоні. Можливість для мешканців мікрорайону безкоштовно займатися спортом.

Проблема

У густонаселенному мікрорайні ( Панікахі 121, 119, 117, Запорізьке шосе 80, 82, Тополя-3 31, 31 а, 31 б) відсутність місць для занять спортом та місць відпочинку.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Встановити спортивний обладнання та елементи дитячого майданчика удля мешканців ( Панікахі 121, 119, 117, Запорізьке шосе 80, 82, Тополя-3 31, 31 а, 31 б) дозволить підвищити мотивацію до здорового способу життя та покращити здоров'я населення

Для кого цей проект

Цей проект розрахований на велику кількість людей ( діти, молодь, спортсмени, люди похилого віку) які зможуть займатися спортом. відпочивати, розважатися на свіжому повітрі.Спортивна зона стане улюбленим місцем для мешканців мукрорайну та гостей.

Ключові показники оцінки результату проекту

Основними показниками є підвищення рівня охоплення дітей і молоді займатися фізичними вправами; підвищення мотивації до здорового способу життя; покращення здоров'я населення; збільшення місць для відпочинку.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція

Приклади (кейси схожих рішень)

Елементи спортивного обладнання та ігрових майданчиків http://goida-da.com/

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ