Благоустрій зеленої зони для відпочинку дітей та дорослих по пр. Слобожанському Брав участь

Доданий
23.07.2017
Номер
248
Благоустрій та інфраструктура

Створення комфортної зони відпочинку для мешканців прилеглих будинків до будинку № 67 по пр. Слобожанський. Передбачається здійснення озеленення території, облаштування пішохідних доріжок, встановлення лавок для відпочинку та урн для сміття, а також ремонт дитячого майданчика.

Автор проєкту
Павло
Павло Серженко
Бюджет
199 990 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Благоустрій зеленої зони з метою створення комфортних умов для проживання мешканців проспекту Слобожанського. Завдяки реалізації проекту мешканці прилеглих будинків до будинку № 67 по просп. Слобожанському зможуть безпечно переміщатися від проспекту до будинку та навпаки, будуть відчувати себе у безпеці в нічний час (завдяки ремонту системи вуличного освітлення), зможуть гуляти з дітьми в комфортних та зручних умовах.

Проблема

Необхідність реалізації проекту пов'язана з незадовільним теперішнім станом зеленої зони у районі будинку №81 по просп. Слобожанському, що підтверджується фотоматеріалами, прикріпленими у додатках.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проектом пропонується здійснення заходів щодо благоустрою зеленої зони шляхом ремонту системи вуличного освітлення, омолодження дерев, облаштуванням газонів та клумб, ремонту пішохідних доріжок тощо.

Для кого цей проект

Зелена зона знаходиться у колі будинків №№ 67 (малосімейний гуртожиток), 69, 73, 79, 81. Також сюди виходять батьки з малечею з трохи дальше розташованих будинків: №№ 71, 77, 83, 85 та батьки, що водять своїх дітей до дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 317.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні, екологічні, економічні.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ