Ремонт дороги, безпечний шлях до дитячих садочків та школи. Реалізований

Доданий
21.07.2017
Номер
182
Благоустрій та інфраструктура

Проведення поточного ремонту внутрішньоквартальної дороги між житловими будинками від будинку №28 по вул. В. Мерзленка до вул. В. Сидоренка з укладенням нового асфальту.

Автор проєкту
Аліна
Аліна Адамаки
Бюджет
199 978 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький
Адреса
вулиця Віктора Мерзленка, 28, Новокодацький район, Дніпро́

Опис

Мета проекту

Створення безпечної дороги для батьків та дітей до дитячих садків №89, 157, 232; до шкіл №5, 74, та гімназії; до дитячої лікарні №6 (в тому числі для батьків з дитячими колясками); та мешканців до зупинки громадського транспорту.

Проблема

Внутрішньоквартальна дорога між житловими будинками від буд.№28 по вул. В. Мерзленка до вул. В.Сидоренка позбавлена елементарних складових зовнішнього благоустрою, з радянських часів не ремонтувалась взагалі, що призвело до її повного руйнування, і становить певну небезпеку для батьків і дітей. Після дощу або в період танення снігу дорога повністю залита водою. Все це обумовлює необхідність проведення поточного ремонту дороги, з укладенням нового асфальту.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проведення поточного ремонту внутрішньоквартальної дороги від буд.№28 по вул. В. Мерзленка до вул. В.Сидоренка для забезпечення безперешкодного доступу мешканців до закладів освіти, лікарні, та зупинок громадського транспорту.

Для кого цей проект

Результатом реалізації цього проєкту зможуть користуватись діти та дорослі, які прямують до дитячих садків, найближчих шкіл, гімназії, дитячої лікарні №6 та до зупинки громадського транспорту; а також мешканці будинків №№20-30 по вул. В. Мерзленка та будинку №31 по вул. Караваєва.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення благоустрою прибудинкової території житлових будинків та полегшення пересування мешканців вулицями цього району.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

РИЗИКІВ ТА ПЕРЕШКОД В РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ НЕ БАЧУ.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ