«Сучасній школі – безпечний паркан» - капітальний ремонт огорожі навколо вальдорфського НВК Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
174
Освіта

Комплексна організація заходів безпеки навчального закладу передбачає, крім системи відео нагляду, ще й наявність огорожі. Для реалізації цього проекту є необхідність у встановленні сучасного паркану замість старої залізобетонної огорожі.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Шульгін
Бюджет
999 160 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центральний

Опис

Мета проекту

Зробити сучасну та безпечну огорожу навколо навчального закладу.

Проблема

За декілька десятиліть існування залізобетонної огорожі бетон в багатьох місцях зруйновано, деякі секції ледь тримаються, деякі частково демонтовані, а отвір закладено цеглою, дошками, металевими перилами із-за чого огорожа має архаїчний вигляд. Крім того, така огорожа несе небезпеку проникнення сторонніх. Тільки в цьому навчальному році зафіксовано 4 випадки проникнення злодіїв на територію, в т.ч. один - з проникненням в приміщення дитячого садка.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Для підвищення безпеки на території навчального закладу та для поліпшення його естетичного вигляду. Необхідно: демонтувати стару огорожу, встановити металеві стовпи 100×100×4 мм та ажурні сварні секції огорожі з прута □12 мм, замінити ворота та хвіртки.

Для кого цей проект

Для безпеки дітей від 4 до 7 років, які відвідують 2-і групи дитячого садка, 350 учнів школи, батьків та всіх працівників навчального закладу.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зменшення можливості проникнення сторонніх, особливо в нічний час та відсутність ризику травмування дітей елементами старої огорожі. Покращиться естетичний вигляд огорожі

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Роботи слід проводити під час літніх канікул, щоб не заважати навчальному процесу.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ