Спортивно-ігровий майданчик для мешканців Г. Корольової, 1, 1А ,3 та П. Калнишевського, 19,1 9а Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
172
Комунальне господарство

У нас є чудове подвір’я великої площі, проте це не вирішує питання дозвілля мешканців прилеглих будинків. 275 родин, потребують негайного створення зручного та комфортного простору для прогулянок та активного відпочинку Пропонується створити на вільному місці огороджену зону відпочинку. з дитячим, спортивним обладнанням та полем для мініфутболу.

Автор проєкту
Бюджет
170 997 грн
Розрахунок бюджету
Район
Індустріальний

Опис

Співавтори

Прокіпець Ганна

Мета проекту

Мета проекту полягає в покращенні якості життя та організації змістовного та комфортного дозвілля жителів будинків, Г.Корольвої, 1, 1а,3 та П.Калнишевського, 19, 19а та громадян мікрорайону.
Реалізація проекту забезпечить залучення мешканців різних вікових категорій до занять спортом та популяризацію здорового способу життя та активного відпочинку мешканців, у тому числі і похилого віку, за рахунок облаштування комфортних, безпечних місць для прогулянок на свіжому повітрі.

Проблема

Брак безкоштовної спортивної інфраструктури в шаговій доступності породжує обмеження можливостей на оздоровчу рухову активність мешканців. Діти не знають як себе зайняти за межами квартири та обирають для облаштування ігрового простору не завжди безпечні місця.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування ігрової та спортивної зони значно полегшить життя як дітям так і їх батькам та забезпечить сучасні потреби населення щодо змісту дозвілля і відпочинку. Наповнення та осучаснення прибудинкової території багатофункціональним комплексом зміцнить дружні стосунки між родинами під час спільного дозвілля.

Для кого цей проект

Результати цього проекту є зручними і необхідними, в першу чергу, мешканцям багатоквартирних будинків Г.Корольової, 1,1а,3, та П.Калнишевського, 19,19а, а також гостям та дітям району, які щоденно бувають у нашому дворі по дорозі зі школи або Палацу культури. Так як майданчик багатофункціональний, коистуватись ним зможуть різні вікові категорії.. ї,

Ключові показники оцінки результату проекту

Покращення естетичноо стану прибудинкової території, Підвищення рівня безпечного дозвілля . Відновлення комунікації між мешканцями, за рахунок створення сучасного загального простору для зустрічей та прогулянок у вільний час.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Доставка обраного обладнання для майданчика здійснюється з іншого міста,

Приклади (кейси схожих рішень)

Рекомендованим постачальником обладнання для спортивно-ігрового майданчика пропонуємо виробника з міста Харкова «Завод дитячого та спортивного обладнання» . Їх продукція стовідсотково відповідає нашому баченню щодо організації здорового дозвілля та інтелектуального розвитку підростаючого покоління. Приклади схожих проектів на сайті кампанії: https://grig.uaсайт: https://grig.ua

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ