Музичне майбутнє Брав участь

Доданий
21.07.2017
Номер
169
Освіта

Сучасна студія звукозапису – це завдання, яке диктує час і запит обдарованих виконавців-аматорів, що бажають розвиватися у пісенному жанрі, декламації. Якісна, технічно оснащена студія звукозапису буде першою в існуючих клубах за місцем мешкання та стане платформою для розвитку та творчого зростання вихованців, які відвідують різноманітні гуртки філії.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Соловей
Бюджет
451 127 грн
Розрахунок бюджету
Район
Центральний

Опис

Мета проекту

Оновлення змісту освіти в гуртках художньо-естетичного напрям, впровадження у навчально-виховний процес інноваційних технологій.

Проблема

Сучасний навчально-творчий процес вимагає впровадження новітніх технологій. В умовах розвитку цифрових технологій, стає актуальним запит творчо-обдарованих дітей та молоді відносно доступу до можливостей використання технічних засобів, що дозволить виконавцям – аматорам перейти на більш професійний рівень розвитку свого таланту та в подальшому отримати професійну освіту в галузі вокалу, театрального мистецтва, режисури, ораторського мистецтва, тележурналістики та комп’ютерних технологій. На теперішній час доступ до приватних професійних студій звукозапису для багатьох відвідувачів клубів за місцем мешкання є недоступним, враховуючи цінову політику послуг таких студій.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Якісно облаштована та технічно оснащена студія звукозапису в клубі за місцем мешкання вирішить проблему можливості доступу контингенту відвідувачів до послуг щодо створення фонограм, запису вокальних композицій, аранжування, озвучування театральних вистав, музичного оформлення святкових подій на безоплатній основі.
Крім того, завдяки наявності студії звукозапису з’явиться можливість збільшити рівень охоплення дітей та молоді міста гуртковою роботою та відкрити додаткові гуртки «Звукозапис та аранжування», «Ораторське мистецтво», «Тележурналістика», тощо.
Враховуючи те, що вихованці закладу систематично залучаються до участі у міських заходах, що відбуваються на відкритих площадках міста, підвищення якості роботи в гуртках художньо-естетичного напрямку позитивно вплине на якість концертів та заходів міського рівня.

Для кого цей проект

Проект розрахований на дітей та молодь від 5 до 35 років, що відвідують клуби за місцем мешкання Комунального закладу «Міський дитячо-молодіжний центр» Дніпровської міської ради, а це відповідно до статистики по закладу станом на 30.06.2017 - близько 5500 осіб.
Крім того, послугами студії звукозапису можуть користуватися інші позашкільні навчальні заклади міста – за договорами про співпрацю.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні:
- підвищення рівня охоплення гуртковою роботою творчо – обдарованих дітей та молоді;
- розширення мережі та направленості гуртків на безкоштовній основі.

Приклади (кейси схожих рішень)

https://lviv.pb.org.ua/projects/show/90

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ