Будiвництво поля на Сокiл-1 для гри у мiнi футбол. Брав участь

Доданий
20.07.2017
Номер
127
Спорт

Будiвництво футбольного поля розмiром 29/13 метрiв з синтетичним покриттям для гри у футбол i волейбол. Обнесення поля сiткою Рабиця висотою 3,5 метри. Будiвництво трибун на 50 чоловiк.

Автор проєкту
Евгеній
Евгеній Потапов
Бюджет
427 040 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Створення умов для молодi Сокол-1,2 для постiйного заняття iгровими видами спорту в будь який час.

Проблема

На ж/м Сокiл-1, Сокiл-2 є тiльки одне мiсце для гри у футбол, воно знаходиться на балансi СЗШ №83. Поле не доступне для мешканцiв, оскiльки закрите на замок, а проведення irop i турнiрiв потрiбно узгоджувати з департаментом гуманiтарної полiтики. В той же час напроти буд.№З по пров. Екiпажний, iснує площадка яка використовуеться молоддю для гри у мiнi-футбол. Мешканцi пiдтверджують необхiднiсть будiвництва доступного для всiх спортивного майданчика на якому можна грати i спостерiгати за грою в футбол, волейбол, баскетбол.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Поле розмiром 29м.на 13 м. покривається синтетичною травою, з перепусками за край поля по 1,5-2м. з кожного боку. Основа поля виконується з пiщано-гравiйної сумiшi, жорстви. Сторона площадки, за якаю знаходиться природний схил, укрiплюється бетонними блоками. Поле з ycix сторiн обноситься сiткою Рабиця висотою З,5м. Вздовж сторони поля, паралельнiй буд.№З встановлюються лавина 50 посадочних мiсць.

Для кого цей проект

Проект розрахований на задоволення повсякденних потреб молодi ж/м Сокiл-1,2 у заняттях iгровими видами спорту, в першу чергу футболом, волейболом i баскетболом.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

вiдсутнi

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ