Благоустрій пішоходної алеї уздовж Запорізького шосе (від буд. 38 до вул. Космічної)) Брав участь

Доданий
20.07.2017
Номер
116
Благоустрій та інфраструктура

Благоустрій частини алеї від буд. Запорізького шосе 38 до вул. Космічної, з ремонтом асфальтового покриття, сходів, що розташовані біля зупинки "Тополь-1" та навпроти магазину "Варус", з облаштуванням світла та місць для відпочинку.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Матяш
Бюджет
999 537 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Створення безпечної та комфортної зони відпочинку для мешканців ж/м Тополя 1.

Проблема

Зелена зона, що відгорожує житлові будинки від проїзжої частини Запорізького шосе, фактично є зоною для відпочинку та прогулянок мешканців ж.м. Тополя -1. Проте наразі вона знаходиться у край занедбаному стані: асфальтна доріжка вся у ямах та тріщинах, сходинки, які ведуть від зупинки до будинків частково розруйновані, відсутні перила. Частина дерев знаходяться в аварійному стані, та потребують підрізки. Крім того, на алеї повністю відсутне освіщення.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проект передбачає комплекс робіт по благоустрою частини алеї: облашування нового покриття з бардюрами, водостоками. Ремонт та відновлення сходів, облашування перилів на них. З метою забезпечення безпеки та комфорту, алею пропонується облаштувати світильниками, а також зручними скамійками. Також пропонується встановити мусорні урни.

Для кого цей проект

Мешканці ж.м. Тополя 1

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ