Сонячна електростанція на даху 119 школи Брав участь

Доданий
20.07.2017
Номер
114
Енергозбереження

Розмістити сонячну електростанцію на даху СШ №119
Метою цього проекту є розпочати впровадження сонячних електростанцій на дахах великої площі по всьому місту Дніпро, в результаті чого відмовитися від теплових електростанцій, таких як Придніпровська ТЕС, викиди якої перевищують 50% усіх шкідливих промислових викидів у повітря нашого міста.

Автор проєкту
Микола
Микола Подольний
Бюджет
892 843 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Мета проекту зберегти наші сім'ї та навколишню середу від забрудненнь та зробити наше місто Дніпро прикладом для усією країни - як гармоніче поэднання устрію міста та екологічночистого добування електроенергії.

Проблема

Теплові електростанції роблять багато шкідливих викидів у навколишнє середовище, наприклад викиди Придніпровської ТЕС перевищують 50% усіх промислових шкідливих викидів у повітря нашого міста(http://www.segodnya.ua/regions/dnepr/hde-v-dnepre-dyshat-tjazhelo.html).
Таким чином існує проблема значного забруднення навколишнього середовища, що впливає на здоров'я наших сімей та на стан природи.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Розпочати впровадження сонячних електростанцій на дахах великої площі - на заводах, школах, складах по всьому місту Дніпро.
В результаті чого можливо буде відмовитися від теплових електростанцій, таких як Придніпровська ТЕС, викиди якої перевищують 50% усіх шкідливих викидів нашого міста (ссилання на http://www.segodnya.ua/regions/dnepr/hde-v-dnepre-dyshat-tjazhelo.html).

Для кого цей проект

Всіх мешканців зможуть жити у більш екологічно чистому місті

Ключові показники оцінки результату проекту

10 років гарантії при строку окупаємості 5.4 роки

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Стан даху школи повинен витримувати обладнання

Приклади (кейси схожих рішень)

https://www.tesla.com/solarroof