Дитячо-спортивний майданчик біля буд.38 по Запорізькому шосе Брав участь

Доданий
20.07.2017
Номер
113
Благоустрій та інфраструктура

Створення ігрового простору для дітей старше 7 років та дорослих на території майданчику біля будинку 38 по Запорізькому шосе зі сторони 3 корпусу. На цій ділянці вже є спортивні тренажери, гойдалка, карусель, тож пропонується облаштувати додаткові комплекси для активних ігр. Для безпеки та запобігання випадкового вибігання дітей на проїзжу частину двору, майданчик пропонується огородити забором

Автор проєкту
Юлія
Юлія Матяш
Бюджет
199 962 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Забезпечити мешканців прилеглих будинків територією для активного відпочинку дітей, а також для спортивних занять дорослих.

Проблема

Територія, на якій пропонується реалізація проекту, є улюбленим місцем відпочинку як батьків з дітьми будинку 38, що на Запорізькому шосе, так і інших будинків. Незважаючи на щільну забудову багатоквартирними будинками цього мікрорайону, в ньому немає великого майданчика для активного відпочинку дітей та дорослих, облаштованого сучасним знаряддям. Крім того, під час ігр на майданчику, є загроза випадкового вибігання дитини на дорогу.

Пропоноване рішення щодо розв'язання проблеми і його обґрунтування

Проектом пропонується по перше, забезпечити безпеку дітей, огородивши майданчик забором та привівши до ладу кущі, розташовані біля дороги. Демонтувати застаріле та зломане обладнання майданчику та встановити нові, сучасні спортивно-ігрові комлекси.Також встановити нові антивандальні скамійки для відпочинку.

Для кого цей проект

Для дітей та їх батьків

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ