Благоустрій паркової зони, Робоча,172 Брав участь

Доданий
26.02.2017
Номер
991
Благоустрій та інфраструктура

Основною метою проекту є створення прибудинкової дороги, встановлення паркану для створення захисту від натиску захоплення землі приватним сектором, а також п’яниць та наркоманів, створення спортивної площадки для розвідку молоді, встановлення лавок для відпочинку людей похилого віку .

Автор проєкту
Марина
Марина Маламуж
Бюджет
199 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Співавтори

Стробикіна О.М., Ковтун В.В.

Мета проекту

Встановлення паркану для створення захисту від натиску захоплення землі приватним сектором, а також п’яниць та наркоманів, створення спортивної площадки для розвідку молоді, встановлення лавок для відпочинку людей похилого віку .У 2017 році в будинку народилося 5 діточок, дітей у році до 14 років проживає до 30% мешканців будинку, 10 чоловік у віці по над 70 років, два інваліди на візках. відпочинку цих людей ніяких.

Проблема

Будинок по вулиці Робоча,172 знаходиться в притул до Південного ринку, де цілодобово здійснюється распродаж алкогольних напоїв. У дворі будинку на очах дітей, відпочивають нетверезі особи. Здійснення заходів по охороні майна та об’єктів відпочинку жильців будинку не можливо у зв’язку з тим, що приватний сектор забудував дорогу по вулиці Кленова, прохід громадян, вигул собак, винос побутових відходів здійснюється в парковій зоні будинку .

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Встановить паркан , відновити прибудинкову дороги, відримантувати сходи виходу з подїздів.

Для кого цей проект

Для мешканців будинку, дітей різного віку, інвалідів, які сьогодні не мають можливості бачити життя міста, людей похилого віку.

План заходів з реалізації проекту

1. Встановлення огорожі. 2. Ремонт , влаштування сходів. 3. Улаштування покриття внутрішньо дворової дороги. 4. Улаштування квітників

Ключові показники оцінки результату проекту

Встановлення довіри до органів влади Дніпра. У дворі можливо влаштовувати свята , налаштовані на розвіток украхнської мови, та історії. Збереження зелених насаджень, майна (люків) городських сітей подо- каналізаціонного хозяйства .

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Грубе відношення мешканців приватного сектору, до всього що змушує
їх приматися, виконувати Закони України.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ