"Здорова Україна" - майданчик з вуличними тренажерами! Брав участь

Доданий
25.02.2017
Номер
983
Спорт

Поліпшення здоров'я мешканців масиву Перемога-5 завдяки встановленню майданчик з вуличними тренажерами! Основним фактором ризику захворювань є малорухливий спосіб життя і низький рівень фізичної культури населення. Встановлення спортивного майданчика забезпечить належні умови для організації дозвілля молоді,сприятиме розвитку підростаючого покоління та пропаганді здорового способу життя.

Автор проєкту
Євгеній
Євгеній Луганський
Бюджет
91 200 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Залучення мешканців масиву Перемога-5 до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації дозвілля молоді,розвиток підростаючого покоління та пропаганда здорового способу життя.

Проблема

Нездоровий спосіб життя, поширеність таких шкідливих для здоров'я звичок, як наркоманія, куріння, алкогольна залежність набули характеру епідемії. Основним фактором ризику захворювань і передчасної смертності є малорухливий спосіб життя і низький рівень фізичного здоров'я населення.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Облаштування та введення в експлуатацію багатофункціонального спортивного майданчика з вуличними тренажерами за адресою Дніпро, вул. Петра Дорошенка буд. 14.

Для кого цей проект

Мешканці масиву Перемога -5

План заходів з реалізації проекту

1.Розробка проекту
2.Закупівля обладнання
3. підготовка території під встановлення
4.Встановлення обладнання
5. Введення майданчика в експлуатацію

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення кількості людей масиву Перемога -5, що займаються фізичною культурою і спортом до 20% від загальної чисельності населення. Зміцнення здоров'я, скорочення смертності від серцево-судинних захворювань. Скорочення вживання алкоголю, тютюну та наркотиків серед молоді. Організація дозвілля дітей у вільний від навчання час.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ