Сучасні хокейні тренажери юним хокеїстам м. Дніпра На реалізації

Доданий
23.02.2017
Номер
942
Спорт

Проект передбачає забезпечення КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» Дніпропетровської міської ради сучасними хокейними тренажерами, хокейним обладнанням та інвентарем, телевізором для перегляду та аналізу ігор.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Нікітюк
Бюджет
180 959 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький

Опис

Мета проекту

Створення умов для якісного навчально-тренувального процесу юних хокеїстів КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» Дніпропетровської міської ради

Проблема

Хокей є дуже дорогим видом спорту в силу високої вартості екіпіровки, хокейного обладнання. Майже весь хокейний інвентар необхідно замовляти з США, країн Європи. Хокеїсти КПНЗ «МДЮСШ із зимових видів спорту» є призерами Чемпіонатів України, переможцями хокейних турнірів, але рівень матеріально-технічного забезпечення школи недостатній для проведення навчально-тренувального процесу на належному рівні. У школі відсутні сучасні хокейні тренажери, телевізор для перегляду та аналізу ігор, недостатньо хокейного обладнання, шайб. Фінансові можливості батьків не в змозі забезпечити ці потреби.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Проблему передбачається розв’язати шляхом забезпечення юних хокеїстів сучасним телевізором, тактичними дошками для перегляду та аналізу ігор, проведення теоретичних занять, а також забезпечення хокейним обладнанням, інвентарем, хокейними тренажерами для проведення якісних льодових тренувань та тренувань з загальної фізичної підготовки. Все це дозволить підвищити рівень спортивної підготовки юних хокеїстів та отримувати високі спортивні результати.

Для кого цей проект

Для близько 250 юних хокеїстів, які займаються в КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» Дніпропетровської міської ради, а також майбутніх хокеїстів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Впровадження проекту дасть змогу:
- Покращити якість навчально-тренувального процесу юних хокеїстів
- Використовувати в навчально-тренувальному процесі сучасні хокейні тренажери та техніку.
- Досягнути високих спортивних результатів та перемог у змаганнях з хокею.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутні