Тепло, затишок, комфорт для людей, зокрема з обмеженою фізичною спроможністю Брав участь

Доданий
23.02.2017
Номер
927
Комунальне господарство

Заміна старих дерев'яних міжповерхових вікон на металопластикові; встановлення металопластикових тамбурних дверей; монтаж знімного пандуса на першому поверсі і стаціонарного пандуса на ганку за адресою вул. Набережна Перемоги, буд.134 кор.2

Автор проєкту
Ганна
Ганна Тубольцева
Бюджет
198 942 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Мета проекту

Мета проекту - забезпечити мешканцям будинку, зокрема людям з обмеженими можливостями комфортний і повноцінний спосіб життя

Проблема

Через зношеність в процесі експлуатації (з 1977 року) старих дерев'яних вікон в під'їздах і відсутності тамбурних дверей умови проживання в будинку не відповідають теплозберігаючим функціям і естетичним нормам в повному обсязі. Для того, щоб зменшити тепловитрати та забезпечити тепловий комфорт в будинку необхідно замінити старі вікна на металопластикові та встановити други тамбурні двері. У будинку проживають інваліди 1 групи з захворюваннями опорно-рухового апарату. Для забезпечення їх комфорту і безпечного пересування, спуски з першого поверху і з ганку необхідно обладнати пандусами.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо замінити старі дерев'яні міжповерхові вікна на металопластикові, встановити тамбурні металопластикові двері у під'їздах, спуск з першого поверху обладнати знімним відкидним пандусом, спуск з ганку — стаціонарним бетонним пандусом.

Для кого цей проект

Результатами реалізації завдання зможуть користуватись мешканці будинку за адресою вул. Набережна Перемоги, буд.134 кор.2 п.1,2,3, зокрема інваліди з захворюваннями опорно-рухового апарату проживаючі за цією адресаю..

План заходів з реалізації проекту

1. Демонтаж старих міжповерхових вікон і прорізів тамбурних дверей в під'їздах.
2. Монтаж металопластикових міжповерхових вікон, підвіконь, відливів і металопластикових тамбурних дверей в під'їздах.
3. Придбання, доставка, монтаж готового знімного пандуса для під'їзду з першого поверху.
4. Придбання і доставка матеріалів для стаціонарного пандуса для спуску з ганку під'їзду.
5. Робота з бетонування стаціонарного пандуса для спуску з ганку під'їзду.

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Економічний результат: зниження енерговитрат, тобто економія теплоресурсів в приміщеннях будинку, поліпшення звукоізоляції під'їздів і естетичне поліпшення житлових умов приміщень.
2. Соціальний результат: надати змоги людям з обмеженими фізичними можливостями, що мешкають в будинку, вести повноцінний спосіб життя.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Особливості погодних умов, внаслідок яких неможливо буде проводити монтажні, демонтажні та будівельні роботи.