Талановитим дітям клубу за місцем мешкання "Козачок" - нові вікна та двері. Брав участь

Доданий
22.02.2017
Номер
924
Енергозбереження

У клубі "Козачок" стоять старі дерев'яні вікна та двері. Для того, щоб нашим дітям було тепло та комфортно займатись у гуртках, потрібно замінити вікна та двері на нові. Теплий клуб - здорова дитина.

Автор проєкту
Любов
Любов Кальченко
Бюджет
50 100 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Створення комфортних і безпечних умов для занять у гуртках клубу, зниження затрат на опалення, економія паливноенергетичних ресурсів.

Проблема

Застарілі вікна, яким більше 50 років в приміщеннях нашого клубу. Стан цих вікон жахливий. Деякі забиті цвяхами, або не закриваються. Зафіксовано випадок проникнення в клуб через вікно.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Заміна застарілих вікон. Це допоможе знизити тепловитрати у зимовий період за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, знизить показники шумоізоляції, підвищить рівень здоров’я учнів та вчителів, поліпшить мікроклімат в клубі, покращить естетичний вигляд будівлі нашого закладу.

Для кого цей проект

Проект розрахований на дітей 6-18 років, педагогів, батьків.

План заходів з реалізації проекту

Придбати та встановити металопластикові вікна, підвіконня, зливи. Встановити вхідні броньовані двері та металеві двері в костюмерну.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальний результат - розкриття творчого потенціалу дітей та молоді, відкриття нових талантів. Економічний результат - зменшення фінансових витрат батьків та молоді міста Дніпра за рахунок безкоштовної участі у творчому процесі становлення людини.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

перешкод немає

Приклади (кейси) схожих рішень

ССЗШ №126

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ