Встановлення системи "Домофон" в будівлі Дитячого садка №108 На реалізації

Доданий
22.02.2017
Номер
919
Безпека та громадський порядок

В останній час сталася низка пограбувань садків Чечелівського району.В дитячому садку не передбачено посади денного охоронця.Тому сторонні особи можуть безперешкодно проходити до закладу.Виникла ідея обладнати будівлю садка автоматичними дверима системи "Домофон" та камерами выдеоспостереження, що дозволить безпосередньо персоналу садка запобігти проникненню сторонніх осіб.

Автор проєкту
Юлія
Юлія Литвиненко
Бюджет
62 525 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Співавтори

Фоменко Світлана Миколаївна

Мета проекту

Реалізація даного проекту дозволить покращити умови функціонування Дитячого закладу, й підвищити безпеку перебування в ньому дітей та персоналу.

Проблема

Значне зростання кількості пограбувань дитячих закладів змушує шукати шляхи запобігання даних злочинів.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Проектом передбачається заміна основних дверей, через які до садка приводяться діти та приходять відвідувачі, на нові, обладнанні дистанційно керованим замком та системою відео спостереження. В кожній із шести груп, кабінетах завідувача і медпрацівника встановлюються переговорні системи з відео моніторами та можливість дистанційного розблокування дверей. Відеокамери встановлюються в кожну з шести груп, роздягальні та коридори. Для персоналу садка передбачено електронні картки-ключі. В випадку перебоїв в системі електроживлення та можливих поломок, передбачено механічне розблокування замків. Дана система виробництва «Метаком» зарекомендувала себе, як надійна й безпроблемна, й в різних конфігураціях широко монтується в багатоквартирних будинках.

Для кого цей проект

Колом користування даного проекту будуть батьки вихованців дитячого закладу, персонал садка та можливі особи, які відвідують заклад в службових справах.

План заходів з реалізації проекту

Оскільки під час підготовки матеріалів данного проекту спеціалісти оглядали приміщення дитячого садка та розробили кошторис, то за часом виконання цей проект займе не більше двох тижднів, що повязане виключно з можливою чергою у виконанні робіт по встановленню системи.Організація " ООО Домофон.Інжинірінг.Охрана" повністю самостійно виконує всі роботи з демонтажу та встановленню системи.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зменшення кількості пограбувань у дитячих закладах.В випадку вдалої реалізації проекту, даний досвід можна поширити на всі дитячі заклади міста.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Обладнання та матеріали, необхідні для реалізації проекту, виробляються за кордоном. Їїхня вартість прив’язана до курсу валют. В випадку зміни курсу, може змінюватися як вартість проекту, так і строки виконання робіт.

Приклади (кейси) схожих рішень

На сьогодні є практика використання даної системи в дитячих закладах України (м.Кривий Ріг СШ №86, м.Кривий Ріг дитячий садок вул. Вахрушева 14, м.Кропивницький СШ № 16).

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ