Освітлення вулиці Дементьєва Брав участь

Доданий
20.02.2017
Номер
895
Комунальне господарство

Встановлення освітлення вулиці Дементьєва від будинку Дементьєва 12 до будинку Донецьке шосе 12 вздовж вулиці Дементьєва.

Автор проєкту
Ігор
Ігор Турлюн
Бюджет
541 750 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Освітити вулицю Дементьєва між будинками Дементьєва 12 та Донецьке шосе 12

Проблема

Освітлення житлового масиву Ломаківка організовано на достатньому рівні але частина вулиці Дементьєва між будинками Дементьєва 12 та Донецьке шосе 12 взагалі відсутнє (по самій вулиці Дементьєва). На даному відрізку проходить пішохідна алея по якій пішоходи здійснюють інтенсивний рух. По даному шляху рухаються на роботу та з роботи працівники підприємств промислової зони. На багатьох підприємствах трудові зміни закінчуються досить пізно і люди змушені йти в темноті.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Пропонується прокласти лінію освітлення шляхом встановлення LED світильників на опорах здовж вулиці Дементьєва та пішохідної алеї. підключення до електроенергії здійснити до вже існуючої лінії освітлення що проходить по внутрішнім дворам.

Для кого цей проект

Результатами реалізації даного проекту стануть не тільки постійні мешканці мікрорайону а також всі хто проходить на роботу до підприємств розташованих в промисловій зоні та автомобілісти що прїзджають по вулиці Дементьєва в темну пору доби.

План заходів з реалізації проекту

1. Встановлення опор.
2. встановлення світильників
3. підключення світильників до мережі освітлення

Ключові показники оцінки результату проекту

Освітлення даного відрізку вулиці Дементьєва та пішохідної алеї позитивно вплине на всі соціальні групи населення мікрорайону та працівників що приїзджають працювати на підприємства промислової зони шляхом профілактики вуличної злочинності. Також освітлення вулиці Дементьєва підвищить безпеку руху по вулиці.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

При встановленні опор необхідно врахувати існуючі інженерні мережі