«За нас, за матір — Україну» Брав участь

Доданий
05.03.2017
Номер
1181
Культура та туризм

Діячі мистецтва не стоять осторонь від подій в АТО. Їх емоційні, проникнуті драматизмом і гордістю за наших захисників твори зміцнюють дух патріотизму воїнів, доносять до населення через емоційні засоби мистецтва правду про війну і героїзм учасників АТО. Різножанровість фестивалю дозволить ознайомити глядачів з фільмами, книгами, живописом.

Автор проєкту
Любов
Любов Клименко
Бюджет
367 859 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Пропонований проект має на меті висвітлення і глибокий аналіз подій, пов'язаних з АТО, творчими методами, широке залучення митців до цієї актуальної теми, підвищення ролі мистецтва у формуванні патріотичного ставлення населення до цих подій.

Проблема

Третій рік йде АТО, направлена на збереження єдності України, захист вибору свободи та незалежності держави. Тисячі дніпрян воювали в зоні АТО, сотні героїчно загинули. Для висвітлення цих подій недостатньо сухої інформації змі, достукатись до кожного серця призване мистецтво.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Запросити митців, закупити необхідне обладнання і провести просто неба тижневий фестиваль мистецтв «За нас, за матір — Україну». Такий захід допоможе залучити широкі кола мешканців міста до участі у конкретних справах для миротворення, розширить волонтерський рух, дасть можливість познайомитись з митцями та їх творами з усієї України.

Для кого цей проект

Цей проект направлений на всі категорії населення нашого міста.

План заходів з реалізації проекту

1. Зібрати необхідні мистецькі твори;
2. Видання необхідної друкованої продукції, розміщення реклами на бордах та у змі.
3. Придбання екрану та проекційного обладнання, звукопідсилювальної апаратури.
4. Придбання посадочних місць.
5. Запрошення митців.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні — розширення волонтерського руху, активізація патріотичного виховання населення, популяризація мистецьких творів про події в зоні АТО, моральна підтримка демобілізованим і діючим учасникам АТО.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

відсутні