Україну прославляємо! «КСК «ШИННИКУ» славу співаємо! Без звукового обладнання життя не уявляємо. Брав участь

Доданий
05.03.2017
Номер
1177
Культура та туризм

Придбання нового сучасного звукового обладнання для потреб творчих колективів КЗ «КСК «ШИННИК» ДМР, на заміну старому 1987року випуску

Автор проєкту
Сергій
Сергій Басенко
Бюджет
593 421 грн
Розрахунок бюджету
Район
Шевченківський

Опис

Мета проекту

Забезпечити, та підсилити якісні умови культурно-масових заходів різної тематики в КЗ «КСК «ШИННИК»ДМР для різних верст населення нашого міста.

Проблема

Одним із якісних показників нашої творчої діяльності є звуковий продукт. Морально застаріле звукове обладнання, 1987 року випуску, яке використовується творчими колективами КЗ «КСК «ШИННИК»ДМР під час проведення масових заходів, підтримувати в справному якісному стані з кожним роком стає проблемою. Багато внутрішніх частин обладнання зняти з виробництва, а сумісність з новими відсутня. За 40 років технічного прогресу, сучасні звукові пристрої стали більш монофункціональні, компактні та економічні. Понад 700 дітей та підлітків дитячих творчих колективів чекають на якісний, сучасний «звук».

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Щомісячно КЗ «КСК «ШИННИК»ДМР проводить понад 25 культурно-масових заходів різної тематики, спрямованих на культурно-естетичне та патріотичне виховання, в яких приймають участь колективи нашого закладу. Велика та мала зали кожен раз збирає в своїх стінах понад 1400 жителів нашого району та міста. Технічна несправність звукового обладнання може привести до зриву запланованих заходів, що може привести до зниження репутації закладу, та зменшення відвідувачів.

Для кого цей проект

Вся діяльність КЗ «КСК «ШИННИК»ДМР спрямована на здійснення культурно-масової роботи, естетичного виховання населення, організація дозвілля мешканців району та міста. Заходи, які проводяться в КЗ «КСК «ШИННИК»ДМР, охоплюють різні версти людей, у тому числі: - діти та молодь, люди з обмеженими можливостями та похилого віку,

Ключові показники оцінки результату проекту

Забезпечення проведення різноманітних за формою та наповненням концертів, фестивалів, форумів, семінарів, свят в яких будуть приймати участь жителі району та міста, тим самим збільшувати відвідувачів нашого району та міста до культурно-естетичного, патріотичного виховання.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

відсутні