Зупинки для Таромського, Сухачівки, Діївки Брав участь

Доданий
02.03.2017
Номер
1170
Благоустрій та інфраструктура

Пропонований варіант зупиночного модуля, виготовлений з метало профілю та затемненого антивандального полікарбонату товщиною 4 мм, у місцях очикування громадського транспорту, які вже навіть нанесені на електронних мапах. Зупиночний модуль довжиною 4м, 1,6 м з лавою для очикування і сміттезбірником. Місце обладнання покривається асфальтобетоном на рівні 10 см над рівнем поверхні грунту.

Автор проєкту
Марина
Марина Денисенко
Бюджет
554 720 грн
Розрахунок бюджету
Район
Новокодацький

Опис

Мета проекту

Транспортна консолідація міста шляхом інтеграції периферії, оптимизація пасажирського сполучення, покращення благоустрою і транспортної інфраструктури міста, підвищення якості життя дніпрян, зменшення ризиків травм та ДТП.

Проблема

В той час як в центральній частині міста планують обладнання велосипедних доріжок і WiFi- дерев, на житлових масивах приватної забудови у Новокадацькому районі м. Дніпра відсутні елементарні об'єкти транспортної і громадської інфраструктури. Містянам доводиться очикувати на громадьский транспорт за непогоди і потерпати від дощу, вітру, снігу, надмірного сонячного випромінювання влітку. Це позначається як на самопочутті містян і водіїв, їхньому здоров'ї, так і на впорядкуванні і тривалості транспортного сполучення між переферією міста і його центром.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення проблем та реалізації проекту пропоную розташувати зупиночні модулі в місцях, де зупинки громадського транспорту або вже перестали фактично існувати, або ще не почали існувати, або там де вони фактично є, але без встановлених зупиночних модулів у вигляді сформованої традиції.

Для кого цей проект

Безпосередньо для приблизно 20000 жителів навколишніх територій міста, для всіх інших жителів та гостей міста.

План заходів з реалізації проекту

1. Розробка і затвердження проекту експертною групою.
2. Відбір підрядників реалізації проекту
3. Укладання договорів на посточання послуг/ робіт/матеріалів.
4. Влаштування асфальтно- бетонного покриття під зупиночні комплекси.
5. Встановлення зупиночних модулів у зазначених місцях.
6. Постановлення, встанолених зупиночних комплексів на баланс КП "ДніпроТрансКомплекс".

Ключові показники оцінки результату проекту

Зменшення тривалості сполучення громадського транспорту, підвищення комфорту та якості пасажирських перевезень, зменшення аварійних ситуацій на дорогах міста, зменшення захворюваності населення внаслідок природних явищ.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутні розуміння потреб населення серед чиновників міської і районої ради, відсутність фінансування з місцевого бюджету.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ