Майбутнім чемпіонам і зіркам — утеплений клуб. Брав участь

Доданий
02.03.2017
Номер
1163
Енергозбереження

Пропоную проект утеплення приміщення клубу за місцем мешкання, створення комфортних умов для занять вихованців клубу, а також для збереження опалення та економії енергетичних ресурсів.

Автор проєкту
Любов
Любов Нагорна
Бюджет
197 700 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Продовжити строк експлуатації приміщення клубу, економія енергоресурсів, створення більш комфортних умов для занять вихованців клубу.

Проблема

Клуб за місцем мешкання «Перемога» відвідує понад 200 вихованців віком від 4 до 18 років. Приміщення клубу розташоване на першому поверсі і до того ж кутове, роздягальня клубу не опалюється взагалі. У залі клубу у зимовий період температура приміщення складає 16 градусів. Для вирішення проблеми необхідно провести ряд робіт, які будуть сприяти підвищенню температури у приміщеннях клубу і збереженню енергоресурсів. А також приведе до подальшого збільшення кількості дітей-вихованців клубу «Перемога» і сприятиме виконанню програми збереження енергоносіїв.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Утеплення фасаду приведе до подовження строку експлуатації приміщення, підвищенню температури у залі клубу, де займаються 9 груп вихованців гуртків спортивного, танцювального і вокального напрямку. Встановка батареї опалення у роздягальні сприятиме створенню комфортних умов для переодягання дітей-вихованців. Заміна вхідних дверей створить додаткові сприятливі умови для підвищення температури приміщення взагалі. Крім того встановлення енергозберігаючих світильників дозволить значно економити енергоресурси.

Для кого цей проект

Діти-вихованці клубу віком від 4 до 18 років (понад 200 дітей), батьки дітей, мешканці прилеглих будинків.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

відсутні