Облаштування зеленої зони і куточка відпочинку для дітей та дорослих по пр. Слобожанскому Брав участь

Доданий
28.02.2017
Номер
1139
Благоустрій та інфраструктура

Створення комфортної зони відпочинку для мешканців прилеглих будинків до будинку № 67 по пр. Слобожанський. Передбачається здійснення озоленення території, облаштування пішохідної доріжки, встановлення лавок для відпочинку та урн для сміття, а також встановлення каруселі для дітей.

Автор проєкту
Кирилл
Кирилл Федорчук
Бюджет
198 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Співавтори

Мешканці ОСББ "Правди 81"

Мета проекту

Облаштування зеленої зони з метою створення комфортних умов для проживання мешканців проспекту Слобожанського. Завдяки реалізації проекту мешканці прилеглих будинків до будинку № 67 по просп. Слобожанському зможуть безпечно переміщатися з проспекту до будинку та навпаки, будуть відчувати себе у безпеці у нічний час (завдяки ремонту системи вуличного освітлення), зможуть гуляти з дітьми у комфортних та зручних умовах.

Проблема

Необхідність реалізації проекту пов'язана з незадовільним теперішнім станом зеленої зони у районі будинку №81 по просп. Слобожанському, що підтведжується фотоматеріалами, прикріпленими у додатках.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Проектом пропонується здійснення заходів щодо облаштування зеленої зони шляхом ремонту системи вуличного освітлення, омоложення дерев, облаштуванням газонів та клумб, ремонту пішохідної дорожки, тощо.

Для кого цей проект

Зелена зона знаходиться у колі будинків №№ 67 (малосімейний гуртожиток), 69, 73, 79, 81. Також сюди виходять батьки з малечею з трохи дальше розташованих будинків: №№ 71, 75, 83, 85 та батьки, що водять своїх дітей до дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 317.

План заходів з реалізації проекту

1. Санітарна обрізка дерев;
2. Зпил сухостоя;
3. Корчування пнів;
4. Посадка листвяних порід дерев;
5. Укладка зелених газонів;
6. Ремонт пішохідної дорожки;
7. Ремонт системи вуличного освітлення;
8. Встановлення нових фонарів системи вуличного освітлення;
9. Встановлення лавок для відпочинку;
10. Встановлення урн для сміття;
11. Встановлення металевих декоративних стовбів по периметру зеленої зони.

Ключові показники оцінки результату проекту

Основним показником оцінки результату проекту стане соціальний, а саме створення комфортних умов для проведення часу у дворі для мешканів прилеглих будинків.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ