Спортивно-розважальний майданчик за адресою вул. Робоча 24 А. Брав участь

Доданий
28.02.2017
Номер
1138
Комунальне господарство

Облаштування спортивно-розважального майданчику для активного відпочинку мешканців по вул. Робоча 24 А та прилеглих територій. Позбавляємось Інтернет-залежності, нудьги перед телевізором та зміцнюємо здоров'я за допомогою спорту та дозвілля на свіжому повітрі.

Автор проєкту
Бюджет
199 999 грн
Розрахунок бюджету
Район
Чечелівський

Опис

Мета проекту

Отже, заважуючи на вище сказане, необхідно створити безпечні умови, для активного дозвілля люди різного віку (від дошкільнят до людей старшого віку). Адже «Рух – це життя», а «здорова дитина – щаслива родина».

Проблема

За адресою вул. Робоча 24А розташований 9-ти поверховий багатопід'їздний будинок. Але на превеликий жаль, в цьому районі відсутній комплексний спортивно-розважальний майданчик, де б могли одночасно проводити дозвілля люди різного віку. Це призводить до того, що дітям доводиться здебільшого проводити дозвілля по власних домівка перед телевізором або за комп’ютером. Основне місце де наразі діти можуть пограти на дворі, це асфальтована дорога вздовж будинку. Користі від такої прогулянки мало, до того ж це і небезпечно.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Для вирішення проблеми пропонуємо встановити сучасний безпечний комплексний спортивно-розважальний майданчик за адресою вул. Робоча 24 А. Спортивно-розважальний майданчик забезпечить активний відпочинок дітей на свіжому повітрі. До того ж на спортивних елементах, які будуть входити до комплексу, зможуть займатися фізичними вправами та підтримувати своє здоров'я люди різного віку. Спільний активний відпочинок матиме позитивний вплив не тільки на здоров'я мешканців цього району, але й сприятиме налагодженню суспільних взаємозв’язків, формуванню добросусідських взаємовідносин та зміцненню громади.

Для кого цей проект

Для вирішення проблеми пропонуємо встановити сучасний безпечний комплексний спортивно-розважальний майданчик. Спортивно-розважальний майданчик забезпечить активний відпочинок дітей на свіжому повітрі. До того ж на спортивних елементах, які будуть входити до комплексу, зможуть займатися фізичними вправами та підтримувати своє здоров'я люди різного віку.

План заходів з реалізації проекту

Підготовка основи для спортивно-розважального майданчика. Будівництво основи для спортивно-розважального майданчика. Облаштування спортивного покриття зі штучних матеріалів. Встановлення та монтаж спортивно-розважального майданчика

Ключові показники оцінки результату проекту

Спільний активний відпочинок матиме позитивний вплив не тільки на здоров'я мешканців цього району, але й сприятиме налагодженню суспільних взаємозв’язків, формуванню добросусідських взаємовідносин та зміцненню громади

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ