Чистота, безпека, радість Відхилений

Доданий
28.02.2017
Номер
1114
Комунальне господарство

В під'їзді ремонт не робився з 1944 року. В будинку 70% пенсіонерів. Необхіден ремонт в под'єзді, щоб хотілось жити, як в подобає людині в комфорті і чистоті.

Автор проєкту
Наталія
Наталія Артамонова
Бюджет
170 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Зробити помешкання під'їзду придатне для цивільного проживання, зробити життя, побут мешканців безпечним, комфортним — цивільним.

Проблема

Жити мешканцям в таких умовах вже просто не можливо. Треба хоча при Вашій допомозі, приводити помешкання в цівільний під'їзд для проживання.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Необхідно зробити ремонт в под'їзді. Покрасити, положити на пол кахель, замінити вікна на метало-пластикові — для всього цього перешкод не бачу. Мешканці будинку №8 по Любарського будуть дуже вдячні за виконані роботи.

Для кого цей проект

Мешканці 34 квартир (пенсіонери, діти, школяри...) зможуть жити в чистоті, цивільно. Будуть підтримувати чистоту, порядок, безпеку.

План заходів з реалізації проекту

Необхідно зробити ремонт в под'їзді, замінити вікна, які «стоять» з моменту сдачі будинку, ремонт підлоги (застелити кахель), замінити поручні і перед входом в під'їзд положити тротуарну плитку, зробити заборчик під квіти. Встановити відеонагляд.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збереження тепла, забезпечення комфортного проживання в будинку безпека пересування мешканців по під'їзду і біля нього. Поліпшить доступність до будинку людям похилого віку та молодим мамам з колясками. Безпека мешканців (чотири раза «вскривали» під'їзд. Встановити відеонагляд.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризиків в реалізації проекту не бачу — просто треба провести всі заплановані роботи, а мешканці будуть сприяти їх виконаню.