Місто Дніпро- спортивна столиця Брав участь

Доданий
28.02.2017
Номер
1103
Спорт

Проект присвячений вирішенню проблеми забезпечення високоякісним спортивно-стрілецьким інвентарем учнів спортивної школи. Для отримання максимально продуктивної праці. Зброєю відповідно до можливостей спортсменів. Що надасть можливість гідно виступати на змаганнях найвищого рангу, внести вклад в статус міста -Дніпро -спортивна столиця. Це також підвищить статус України на міжнародній арені.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Скорина
Бюджет
561 600 грн
Розрахунок бюджету
Район
Амур-Нижньодніпровський

Опис

Мета проекту

Забеспечити вихованців спорт школи якісним спортивно -стрілецьким інвентарем для проведення тренувань на високому рівні. Задля отримання найвищих результатів на змаганнях.

Проблема

Стрільба кульва високовартісний спорт. Так, для підготовки одного спортсмена-розрядника за нормами в рік необхідно в середньому: патронів та пневматичних куль. на 65,0 тис. грн., екіпірування для спортсмена -гвинтівочника: костюм ( середнього гатунку ) -800Є, черевики -200Є, рукавиця -60Є, зброя (нарізна та пневматична) -від 2 до 5 тис. євро за одиницю,мішені, зорові труби, навушники, мішенні установки і т.п. Усе це необхідне для максимально продуктивної праці спортсменів.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Необхідність забезпечння зброєю відповідно до можливостей спортсменів. А саме висококласними і покращеними гвинтівками зразка Walther LG400 E-electronic, Саме ці гвинтівки мають електронні спускові гачки, що надає можливість зменшити час розвитку постріла та підвищує точність поцілення у мішень.
ектронний тренажер СКАТТ дозволяє тренувати точність, швидкість і правильність виконання пострілу. Підвищує професіоналізм і досвідченність. СКАТТ потребує технічного забезпечення -ноутбук.

Для кого цей проект

Вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа №1» Дніпропетровської міської ради

План заходів з реалізації проекту

1.Закупівля гвинтівок калібру 4,5 мм зразка Walther LG400 E-electronic.
2.Закупівля електронних тренажерів «СКАТТ».
3. Закупівля ноутбуків та програмного забезпечення для використання електронних тренажерів «СКАТТ».

Ключові показники оцінки результату проекту

Придбання електронних тренажерів «СКАТТ» та ноутбуків до них :
- надасть можливість проводити тренування « вхолосту» на найвищому рівні;
- економить на тренуваннях більш, як 50відсотків високовартісних набоїв;
- збільшить рівень охоплення дітей
Придбання покращених гвинтівок зразка Walther LG400 E-electronic:
- надасть можливість спортсменам школи у складі збірної команди України гідно представляти наше місто на міжнародному рівні – Чемпіонатах Европи, Світу,Олімпійських Іграх

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Подорожчання у зв’язку зі зміною курсу валют.