Сучасний трамплін для стрибків у воду Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1068
Спорт

В нашому місті є лише один осередок , що займається стрибками у воду. Взявши до уваги, що останнього разу за рахунок держави було куплено трамплін у 1991 році, а термін його використання 8-10 років, цей олімпійський вид спорту гостро потребує придбання нового трампліну.

Автор проєкту
Яна
Яна Швець
Бюджет
346 920 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Сприяння розвитку олімпійського виду спорту - стрибків у воду, зростання майстерності спортсменів, залучення змагань всеукраїнського рівня з даного виду спорту до міста Дніпро.

Проблема

Відсутність необхідного інвентарю викликає зниження мотивації спортсменів, приводить до зниження результатів. Спортсмени залишають спорт, або приймають пропозиції виступати за інші регіони.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Придбання нового трампліну змагального рівня.

Для кого цей проект

Для спортсменів усіх рівнів від початківців до майстрів спорту, для пересічних громодян - як засіб популярізації здорового способу життя.

План заходів з реалізації проекту

Виділення коштів на придбання нового трампліну.

Ключові показники оцінки результату проекту

Зростання рівня майстерності спортсменів, залучення змагань всеукраїнського рівня в м.Дніпро, проведення спортивних свят за участю спортсменів (Новорічна ялинка в СК "Метеор"), популярізація здорового способу життя.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Трампліни виробляються В США, тому необхідно висунути певні умови для фірми-посередника.

Приклади (кейси) схожих рішень

Є багато прикладів, коли придбання сучасного обладнання та інветарю ставали поштовхом для розвитку у багатьох галузях, зокрема і в спорті.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ