Облаштування роздягалень для веслувальників КПНЗ КДЮСШ "Динамо" Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1058
Спорт

Придбання, встановлення та облаштування модульних будинків-битовок під роздягальні для спортсменів та трененрські кімнати.

Автор проєкту
Олена
Олена Нурова
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Співавтори

Барсегян Сергій Артемович,Кочуєвська Олена Олексіївна, Шаманець Олена Олексіївна,

Мета проекту

Покращення побутових умов веслувальників згідно з санітарними нормами і наближення до вимог сучасних спортивних споруд КПНЗ КДЮСШ "Динамо" Дніпропетровської міської ради з метою заохочення більшої кількості юнаків та дівчат віком від 8 до 18 років із малозабезпеченних сімей та сімей середнього достатку для безкоштовних занять веслуванням на байдарках і каноє та оздоровлення в літній період не покидаючи меж міста .

Проблема

Веслувальники КПНЗ КДЮСШ "Динамо" ДМР переодягаються на тренування в будиночку для будівників(битовка) 1963 року, який вже не підлягає ремонту, з протікаючею покрівлею та підлогою яка прогнила.Пропускна способність будиночка дуже мала (в одній кімнаті зберігається інвентар та переодягаються хлопці, дівчата та тренери по черзі, яку чекають в осінньо-зимовий та весняний період іноді під дощем та снігом.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Придбати для КПНЗ КДЮСШ "Динамо" ДМР за рахунок партиципаторного бюджету у відділення веслування на байдарках і каноє сучасних модульних будинків-битовок для облаштування під роздягальні окремо для хлопців, дівчат та тренерів. Обладнати окреме приміщення для зберіганння інвентаря, що призведе до покращення спортивних результатів веслувальників, популярізаціі Олімпійського виду спорта -веслування на байдарках і каноє серед дітей міста. Заохочення більшої кількості дітей для занять цим видом спорта з метою оздоровлення.

Для кого цей проект

Вихованців КПНЗ КДЮСШ "Динамо" ДМР , юнаків та дівчат віком від 8 до 18 років, які вже займаються велуванням на байдарках і каноє ,переможців та призерів чемпіонатів області, України та учасників чемпіонатів Світу у складі збірної команди України та великої кількості юнаків та дівчат віком від 8 до 18 років, бажаючих займатись цим видом спорту.

План заходів з реалізації проекту

Придбання сучасних модульних будинків-битовок, доставка,монтаж.

Ключові показники оцінки результату проекту

Відповідність санітарних вимог та створення сучасних спортивних споруд.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Будівництво капітального будинка для роздягалень не можливе в прибрежній зоні. Тількі встановлення тимчасових будинків-.

Приклади (кейси) схожих рішень

КПНЗ МДЮСШ ДМР з водних та веслувальних видів спорту обладнала роздягальні для спортсменів, тренерські кімнати та адміністративні приміщення модульними будинками-битовками.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ