«Dnepr Action Fest закрытие сезона» Неможливо реалізувати

Доданий
27.02.2017
Номер
1043
Спорт

Dnepr Action Fest – наймаштабніший фестиваль екстремальних видів спорту в центральній Україні, Байк Парку V6, м.Дніпро. Головною подією фестивалю є Чемпіонати України з екстремального велоспорту: дьорт-джапминг, дуалслалом та памптрек. Програма включає змагання та майстер-класи з Дертджапингу, Дуал слалому, батуту, скелелазіння, скейтбордингу, памп треку, фрирайду, а також велику музичну програму.

Автор проєкту
Максим
Максим Бієв
Бюджет
199 290 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний

Опис

Співавтори

ФЭВ (федерация экстремального велоспорта) и ДАЭС (Днепропетровская ассоциация экстремальных видов спорта)

Мета проекту

Развитие, поддержка и популяризация экстремальных дисциплин, здорового образа жизни в рамках фестиваля Dnepr Action Fest. Привлечение детей и молодежи города для занятий спортом и активного отдыха, продвижения молодежных субкультур в подростковой среде, повышение профессионального спортивного уровня спортсменов. Формирование у молодых людей спортивно-активной жизненной позиции.

Проблема

Організація і проведення цих заходів відбувається силами та за кошти ентузіастів – молоді, яка не тільки захоплюється спортом а й розвиває зазначені види на території України. Реалізація проекту дозволить провести фестиваль на більш високому рівні, закріпити імідж міста, яке підтримує активну молодь у розвитку популярних видів спорту та активного дозвілля

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Реалізація проекту «Dnepr Action Fest» – чемпіонати України з дуалслалому, дьорту та памптреку дозволить організувати та провести фестиваль на якісно вищому рівні, закріпити за Дніпром статус столиці екстремального велоспорту, надасть поштовх для подальшого розвитку активної молоді, велоспорту у нашому місті, залучити ще більше молоді до занять спортом.

Для кого цей проект

Проект орієнтовано на спортивну молодь міста Дніпро та інших міст України, можливість прийняти участь в змаганнях з різних спортивних дисциплін, визначення чемпіонів України.
Так як екстремальний спорт є най видовищним, а вхід на територію фестивалю безкоштовний, будь який мешканець міста може завітати на фестиваль, відпочити всій сім'єю, прийняти участь в майстер класах від професіональних спортсменів.

План заходів з реалізації проекту

Подготовка к проведению фестиваля начинается за 5 месяцев до даты проведения.
В подготовку входит вся организационная часть:
- утверждается дата фестиваля
- утверждается состав организаторов
- составляется список дисциплин на фестивале
- поиск дизайнера
- разработка логотипа
- медиа подготовка
- реклама
- поиск волонтеров, персонала, судей, маршалов и орг команды для фестиваля
- подготовка локации
- уборка территории
- строительство индивидуальных фигур для каждой площадки
- поиск партнеров
- поиск спец подрядчиков
- закупка необходимого инвентаря

Второй пункт этой главы , это уже сама организация фестиваля, занимает она 3 дня, первый день это монтаж сцены и возведение площадок, второй и третий дни это дни проведения мероприятия и 4й день это демонтаж.

Ключові показники оцінки результату проекту

Проект орієнтовано на спортивну молодь міста Дніпро та інших міст України, можливість прийняти участь в змаганнях з різних спортивних дисциплін, визначення чемпіонів України.
Так як екстремальний спорт є най видовищним, а вхід на територію фестивалю безкоштовний, будь який мешканець міста може завітати на фестиваль, відпочити всій сім'єю, прийняти участь в майстер класах від професіональних спортсменів.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Из-за дождливой погоды фестиваль не соберет всю свою аудиторию в полном объеме, поэтому это единственный фактор который может помешать реализации проекта. Но изучив календарь погоды за прошлые года, мы решили проводить фестиваль 9-10 сентября, когда стоит стабильная сухая погода и нет осадков.

Приклади (кейси) схожих рішень

Похожий и единственный коммерческий фестиваль в Украине это Z-Games.
Dnepr Action Fest не коммерческий и вход на фестиваль для всех зрителей и участников бесплатный, что делает фестиваль желанным и доступным для всех слоев населения.

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ