Нове світло для мешканців, як промінь в майбутнє Реалізований

Доданий
27.02.2017
Номер
1037
Безпека та громадський порядок

Недотримання умов експлуатації нашого будинку, який один із перших був збудований на ж/м Перемога, призвело до аварійного стану системи освітлення. Пропонується провести заміну внутрішньобудинкової електропроводки та встановити сучасне освітлення. Як результат – постійне світло та безпечні під`їзди для всіх мешканців.

Автор проєкту
Бюджет
199 050 грн
Розрахунок бюджету
Район
Соборний
Адреса
Набережна Перемоги вулиця, 130, Дніпровська міська рада, Дніпро

Опис

Мета проекту

Мета проекту – нове світло для старого будинку. Нове обладнання та сучасна система освітлення – це не тільки безпека і комфорт мешканців, а і економія сімейних бюджетів та заощадження на вирішення інших проблем будинку.

Проблема

Час та умови утримання вичерпали ресурс функціонування системи освітлення будинку, результатом чого є темні під`їзди та сходинкові майданчики, несанкціоновані підключення, оголені кабеля, що становлять небезпеку для жителів. Знехтування проблеми призведе до повного обезсвітлення будинку.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

Проблему освітлення будинку, зокрема місць загального користування, у зв'язку з великим терміном її експлуатації, перенавантаженням, вичерпаністю технічного ресурсу, неможливістю ремонту та відновлення пропонується вирішити шляхом повної заміни системи електромережі під'їздів, вдосконалення та оновлення сучасними, економічними та безпечними освітлюючими приладами. Зокрема пропонується провести заміну внутрішньобудинкової електропроводки, заміну та встановлення коробок розгалуження електромережі, провести монтаж енергозберігаючих лап або світодіодних освітлювачів.

Для кого цей проект

Результатами реалізації проекту будуть користуватися усі без виключення та обмежень, незалежно від віку та інших соціальних критерій, жителі будинку, його гості та інші відвідувачі (персонал швидкої допомоги, пожежної безпеки, служб доставки тощо)

Ключові показники оцінки результату проекту

Економічний показник: встановлення сучасного і економного освітлення призведе до зменшення витрат на оплату електроенергії;
Соціальний показник: постійно освітлені і в результаті безпечні під'їзди значно підвищать рівень проживання всіх без виключення мешканців будинку.

Відповідальні підрозділи

Департамент житлового господарства Дніпровської міської ради