"Затишна оселя" по вул.Богдана Хмельницького б.24 Брав участь

Доданий
27.02.2017
Номер
1024
Благоустрій та інфраструктура

Проект передбачає безпечне,сучастне,комфортне життя у будинку .Огороджувальна система та прибудинкове видеоспостередження надаст додаткове обмеження пересування людей невизначного роду діяльності та проїзд зайвих машин.Оновлення дитячого та спорт майданчику надаст комфортний досуг дітям різного віку.

Автор проєкту
Олена
Олена Туренко
Бюджет
568 530 грн
Розрахунок бюджету
Район
Індустріальний

Опис

Мета проекту

Безпека дітей ,спокій батьків та людей похилого віку

Проблема

В зв язку з криминальною обстановкою в країні почастішали крадіжки в оселях та під їздах .Люди не могуть себе почувати захищенними.Діти гуляючи біля будинку не раз були в безпеці в від проїджаючих на великій скорості автомобилів.Зауваження водіям приводят до суперечок з бійками.

Пропоноване рішення щодо розв’язання проблеми і його обґрунтування

1.Втсановлення огорожі;2.Встановлення додаткового освітлення;3.Удосконалення мість для розваг дітей різного віку;4.оновлення міста для спілкуваня сусідів;5.відновлення дорожного покриття.

Для кого цей проект

Всі мешканці будинку різного віку,гості будинку та діти сусідніх будинків.

План заходів з реалізації проекту

1.Встановлення огорожи з системою домофон та автоматичного відкривання.,2.Благоустрій мощення будинку.;3.Встановлення освітлення;4.Удосконалення футбольного поля та дитячого майданчику,5.Облаштуваня альтанки для відпочинку.

Ключові показники оцінки результату проекту

По перше -діти в небезпеці,по друге- оновлення та економія електроенергіі для освітлення прибудинкової теріторіі,по трете- це спокій та додаткова охорона помешкань .

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

не має

ФОТО ДО / ВІЗУАЛІЗАЦІЯ МАЙБУТНЬОГО ПРОЄКТУ